Neler Yeni

Xiaomi Redmi Note 9 kasma sorunU

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Redmi Note 9 cihazını aldım ve gayet memnundum zaten oyun oynamıyorum telde sıkıntı olmuyordu ondan lakin son 1 aydır bayağı donuyor miu 12.0.7 geldi onu kurdum ve ondan sonra başladı mesela Instagram'da dolaşıyorum birdenbire 3 FPS oluyor 3 FPS çok oldu slayt oluyor adeta ekran donuyor tuşlar çalışmıyor sonra 10 15 sn sonra kapanıp ekran açılıp düzeliyor Chrome vs de aynı format attım 2 hafta sıkıntı çıkarmadı şimdi yine sapıttı ve sadece ben yaşamıyormuşum bunu bana özel değilmiş sizce neden oluyor bu?

Aware

80+ Silver
Xiaomi genel sorunları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xiaomi genel sorunları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aaa ben. Bu arada annemin telefonu hala aynı. Kadın instagramda story izlerken birisi arayınca o kadar kasıyor ki telefon açma tuşuna bile basılmıyor.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aaa ben. Bu arada annemin telefonu hala aynı. Kadın instagramda story izlerken birisi arayınca o kadar kasıyor ki telefon açma tuşuna bile basılmıyor.
sıfırlarsan düzeliyordakısa süreli belki 12,5 güncellemesi gelirse düzelebirlir

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Redmi Note 9 cihazını aldım ve gayet memnundum zaten oyun oynamıyorum telde sıkıntı olmuyordu ondan lakin son 1 aydır bayağı donuyor miu 12.0.7 geldi onu kurdum ve ondan sonra başladı mesela Instagram'da dolaşıyorum birdenbire 3 FPS oluyor 3 FPS çok oldu slayt oluyor adeta ekran donuyor tuşlar çalışmıyor sonra 10 15 sn sonra kapanıp ekran açılıp düzeliyor Chrome vs de aynı format attım 2 hafta sıkıntı çıkarmadı şimdi yine sapıttı ve sadece ben yaşamıyormuşum bunu bana özel değilmiş sizce neden oluyor bu?
Sanırım bunun uzun vadeli bir çözümü yok :( . Onun dışında telefonda otomatik tasarruf modu gibi bir şey varmı? Ben Xioami kullanmadığım için bilmiyoru.

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Bende bu telefonu düşünüyorum.Önerir misin nasıl telefon ?
Şarjı nasıl benim için şarjı önemli biraz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Kronik sıkıntısı var cihazın

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu telefonu düşünüyorum.Önerir misin nasıl telefon ?
Şarjı nasıl benim için şarjı önemli biraz.
şarzı 10/9,5 diyebilirim 0.5 puanda 3 güne yetmiyor ondan kırdım
oyun oynuyorsan önermem oynatır ama 60 fps +hdr oynatmaz mesela mıdıum low 60 fps alırsın
kamera yeterli note9 pro çok daha iyi kamerası ama malesef ondan uzak durun kronik sıkıntılı kamerası note 9s olabilir
dediğim sorun yok sayarsak güzel cihaz ekran gövde oranı baya iyi

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
şarzı 10/9,5 diyebilirim 0.5 puanda 3 güne yetmiyor ondan kırdım
oyun oynuyorsan önermem oynatır ama 60 fps +hdr oynatmaz mesela mıdıum low 60 fps alırsın
kamera yeterli note9 pro çok daha iyi kamerası ama malesef ondan uzak durun kronik sıkıntılı kamerası note 9s olabilir
dediğim sorun yok sayarsak güzel cihaz ekran gövde oranı baya iyi
Benim için şarjı önemli en çok.3gün fazla bile bana 1 gün dayansa yeter.Oyun hiç oynamıyorum.Fotoğraf da çekmiyorum zaten.Günlük işler için lazım.Wp,insta falan.

Top Bottom