Xiaomi Redmi Note 9 kasma sorunU

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Redmi Note 9 cihazını aldım ve gayet memnundum zaten oyun oynamıyorum telde sıkıntı olmuyordu ondan lakin son 1 aydır bayağı donuyor miu 12.0.7 geldi onu kurdum ve ondan sonra başladı mesela Instagram'da dolaşıyorum birdenbire 3 FPS oluyor 3 FPS çok oldu slayt oluyor adeta ekran donuyor tuşlar çalışmıyor sonra 10 15 sn sonra kapanıp ekran açılıp düzeliyor Chrome vs de aynı format attım 2 hafta sıkıntı çıkarmadı şimdi yine sapıttı ve sadece ben yaşamıyormuşum bunu bana özel değilmiş sizce neden oluyor bu?

Xiaomi genel sorunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi genel sorunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aaa ben. Bu arada annemin telefonu hala aynı. Kadın instagramda story izlerken birisi arayınca o kadar kasıyor ki telefon açma tuşuna bile basılmıyor.

Aaa ben. Bu arada annemin telefonu hala aynı. Kadın instagramda story izlerken birisi arayınca o kadar kasıyor ki telefon açma tuşuna bile basılmıyor.
sıfırlarsan düzeliyordakısa süreli belki 12,5 güncellemesi gelirse düzelebirlir

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Redmi Note 9 cihazını aldım ve gayet memnundum zaten oyun oynamıyorum telde sıkıntı olmuyordu ondan lakin son 1 aydır bayağı donuyor miu 12.0.7 geldi onu kurdum ve ondan sonra başladı mesela Instagram'da dolaşıyorum birdenbire 3 FPS oluyor 3 FPS çok oldu slayt oluyor adeta ekran donuyor tuşlar çalışmıyor sonra 10 15 sn sonra kapanıp ekran açılıp düzeliyor Chrome vs de aynı format attım 2 hafta sıkıntı çıkarmadı şimdi yine sapıttı ve sadece ben yaşamıyormuşum bunu bana özel değilmiş sizce neden oluyor bu?
Sanırım bunun uzun vadeli bir çözümü yok :( . Onun dışında telefonda otomatik tasarruf modu gibi bir şey varmı? Ben Xioami kullanmadığım için bilmiyoru.

Bende bu telefonu düşünüyorum.Önerir misin nasıl telefon ?
Şarjı nasıl benim için şarjı önemli biraz.

Kronik sıkıntısı var cihazın

Bende bu telefonu düşünüyorum.Önerir misin nasıl telefon ?
Şarjı nasıl benim için şarjı önemli biraz.
şarzı 10/9,5 diyebilirim 0.5 puanda 3 güne yetmiyor ondan kırdım
oyun oynuyorsan önermem oynatır ama 60 fps +hdr oynatmaz mesela mıdıum low 60 fps alırsın
kamera yeterli note9 pro çok daha iyi kamerası ama malesef ondan uzak durun kronik sıkıntılı kamerası note 9s olabilir
dediğim sorun yok sayarsak güzel cihaz ekran gövde oranı baya iyi

şarzı 10/9,5 diyebilirim 0.5 puanda 3 güne yetmiyor ondan kırdım
oyun oynuyorsan önermem oynatır ama 60 fps +hdr oynatmaz mesela mıdıum low 60 fps alırsın
kamera yeterli note9 pro çok daha iyi kamerası ama malesef ondan uzak durun kronik sıkıntılı kamerası note 9s olabilir
dediğim sorun yok sayarsak güzel cihaz ekran gövde oranı baya iyi
Benim için şarjı önemli en çok.3gün fazla bile bana 1 gün dayansa yeter.Oyun hiç oynamıyorum.Fotoğraf da çekmiyorum zaten.Günlük işler için lazım.Wp,insta falan.

Geri