Xiaomi Redmi Note 9S hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz

Selim5361

80+
Reaksiyon skoru
34
Xiaomi Redmi Note 9S hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz sizce alıyımmı yoksa note 9 pro mu alıyım kafam çorba oldu :unsure:

9s kullanıyorum, 9 pronun işlemcisi nasıl bilemiyorum ama 9s 10 dan daha iyi işlemciye sahip. Her xiaomi telefonda olan bazı buglar dışında güzel.

Xiaomi Redmi Note 9S hakkında düşünceleriniz ve önerileriniz sizce alıyımmı yoksa note 9 pro mu alıyım kafam çorba oldu :unsure:
Bende ilk başta 9s almayı düşünüyordum ama realme 7 önerdiler bütçeniz yeterse (sanırım fiyatları aynı) realme 7 de alabilirsiniz

Bende ilk başta 9s almayı düşünüyordum ama realme 7 önerdiler bütçeniz yeterse (sanırım fiyatları aynı) realme 7 de alabilirsiniz
ama kıyaslayınca redmi öne geçiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9s kullanıyorum, 9 pronun işlemcisi nasıl bilemiyorum ama 9s 10 dan daha iyi işlemciye sahip. Her xiaomi telefonda olan bazı buglar dışında güzel.
mesala ne bugları ilk telefonum olacak o yğzden araştırıyorum en iyisisni bulabilmek için

ama kıyaslayınca redmi öne geçiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesala ne bugları ilk telefonum olacak o yğzden araştırıyorum en iyisisni bulabilmek için
Bu konuya bakabilirsin bug dediğim arayüz kasmaları vs. Çoğu telefonda var.

TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM KISACASI 9s Mİ ALIYIM VEYA BU KONUŞTUKLARIMIZ DIŞINDA BEŞ TEL VARMI BU FİYATA

Redmi note 9s öneririm pro yerine. Arkadaşım kullanıyor memnun.

Geri