fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 959
8000 Pa bir süpürge. Geçen sene 11-12k piyasada geziyordu.
Akakçeden 9000 civarına başka sitelerde stok var çok büyük indirim değilmiş8000 Pa bir süpürge. Geçen sene 11-12k piyasada geziyordu.
Satış sonrası desteği satıcı vermez ki... Sıfır kapalı kutu olduktan sonra satıcı ile ne ilgisi var?Aman diyim saçma sapan satıcılardan bu tarz ürünler almayın. Platformun kendi sattığı ürün olsun. Ben de robot süpürge araştırıyorum bu aralar, bu tarz farklı satıcılar satış sonrası destek konusunda hiç umurlarında olmuyor. Kullanıcı hatası falan deyip geçiştiriyorlar. Zaten bu tarz cihazlarda gerçekten de kullanıcı hataları çok oluyor, bakımında dikkat edilmesi gereken ve kullanım talimatlarına uymazsanız çeşitli problemler yaratan türden cihazlar. Bence bulaşmayın. Amazon hepsiburada'nın kendi satıcı olduklarına bakın. Yarın amazon ve trendyol indirimleri başlayacak oralara göz atmadan zaten almayın.
Satıcıyla bağlantılı olmaz mı, kapalı kutu geldiğini nereden çıkarttın, fatura kesmiyorlar yorumlar faturamı gönderin diyenlerle dolu veya açılmış kullanılmış ürün gönderdiler diyenlerle dolu. Mesela şöyle bir şey de var, servis rapor çıkartır para iadesi yapın veya birebir değiştirin der satıcı onu da yapmaz. Amazon keyfine mi bu kadar seviliyor tam destek veriyorlar sonrasında hepsiburada falan da idare eder işte müşteri memnuniyeti konusundaSatış sonrası desteği satıcı vermez ki... Sıfır kapalı kutu olduktan sonra satıcı ile ne ilgisi var?
Genel olarak haklı olay özelinde haksızsın. Hepsiburadada satan satıcıya göre yorum filtreleme var. Satıcıdan ürünü alıp da problem yaşayan olmamış. Satıcıdan alıp yapılan 10 yorum var. Gözümden kaçmadıysa hepsi 5 ve 4 yıldız. Satıcı güvenilir duruyor. Ben indirimi paylaştım. Bu ürünlerde teknik destek zaten genel olarak yok. Ama model çok satılan bir model. Parçası kolay temin edilebilir ve ucuz. Şuanki piyasasından 500 lira kadar indirimli sadece evet ama 1 sene önce robot süpürge bakarken bu ürün 12.000 bandında takılıyordu. 8000 Pa ve 5200 MAh batarya sektördeki bu fiyat bandında muadillerine göre büyük artıları. Satıcıya güvenip almak tüketiciye kalmış.Satıcıyla bağlantılı olmaz mı, kapalı kutu geldiğini nereden çıkarttın, fatura kesmiyorlar yorumlar faturamı gönderin diyenlerle dolu veya açılmış kullanılmış ürün gönderdiler diyenlerle dolu. Mesela şöyle bir şey de var, servis rapor çıkartır para iadesi yapın veya birebir değiştirin der satıcı onu da yapmaz. Amazon keyfine mi bu kadar seviliyor tam destek veriyorlar sonrasında hepsiburada falan da idare eder işte müşteri memnuniyeti konusunda
Neyse o ayrı bir konu yazışmalar ortada okuyucular karar verir kimin haklı haksız olduğuna. Şöyle bir bilgi de vermek istiyorum, robot süpürgelerde 4k pa genelde ortalama kabul ediliyor ve bir çok ortalama kullanıcı için yeterli. Bataryanın boyutundan ziyade cihaz performansı ve verimliliği daha büyük etken. Bir de en önemli şey haritalama, istediği kadar çekiş gücü olsun istediği kadar bataryası olsun verimlilik ve düzgün haritalaması olmayan cihaz deli gibi geziyor ortada. Ona göre alın dostlar. Roborock dreame ve xiaomi ortak firmalar çok tutuyorlar genelde.Genel olarak haklı olay özelinde haksızsın. Hepsiburadada satan satıcıya göre yorum filtreleme var. Satıcıdan ürünü alıp da problem yaşayan olmamış. Satıcıdan alıp yapılan 10 yorum var. Gözümden kaçmadıysa hepsi 5 ve 4 yıldız. Satıcı güvenilir duruyor. Ben indirimi paylaştım. Bu ürünlerde teknik destek zaten genel olarak yok. Ama model çok satılan bir model. Parçası kolay temin edilebilir ve ucuz. Şuanki piyasasından 500 lira kadar indirimli sadece evet ama 1 sene önce robot süpürge bakarken bu ürün 12.000 bandında takılıyordu. 8000 Pa ve 5200 MAh batarya sektördeki bu fiyat bandında muadillerine göre büyük artıları. Satıcıya güvenip almak tüketiciye kalmış.
Genelde bu süpürgeler için arıza durumunda doa raporu veriliyor o yüzden satıcı önemli oluyor. Benim aldığım S10+ modeli 3 kere yanmıştı her seferinde satıcı değiştirdi. Xiaominin kendi mağazasından almasam çok uğraşırdım.Satış sonrası desteği satıcı vermez ki... Sıfır kapalı kutu olduktan sonra satıcı ile ne ilgisi var?