Neler Yeni

Xiaomi Sinir Bozan Arka Plan

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
Arkadaslar bende x3 pro var ve telefondaki arka plan uygulamaları (kareye dokununca çıkan) tel.i belli bir sure kullanmayinca gidiyor. (Düşük güç modunda olmasa bile) Ve bu benim islerimi baltaliyo yok mudur bir çözümü

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Güvenlik taraması yaptıktan sonra mı gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha demin denedim gitmediler baska bir nedeni olmalı, sizce baska hangi nedenler olabilir

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Arkadaslar bende x3 pro var ve telefondaki arka plan uygulamaları (kareye dokununca çıkan) tel.i belli bir sure kullanmayinca gidiyor. (Düşük güç modunda olmasa bile) Ve bu benim islerimi baltaliyo yok mudur bir çözümü
sorunu tam anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu tam anlayamadım
Benim telefonda arka plan uygulamaları(kareye dokunarak gittiğimiz) onları kapatmasam da telefon düşük güç modunda olmasa da belli bir süre sora gidiyor-siliniyor. Bunun engellenmesi için herhangi bir ayar vs.bilen var mı onu sordum

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Benim telefonda arka plan uygulamaları(kareye dokunarak gittiğimiz) onları kapatmasam da telefon düşük güç modunda olmasa da belli bir süre sora gidiyor-siliniyor. Bunun engellenmesi için herhangi bir ayar vs.bilen var mı onu sordum
Pil ayarlarından yapabilirsin telefonun şarjı bitmesin diye uygulama yöneticisine girip ordan pil tasarrufu nu mi tasarruf yerine tasarruf yok a alcaksınız

Top Bottom