Neler Yeni

Xiaomi Smart hava-temizleyicisi 4 tam olarak ne işe yarıyor?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Süleyman Aydın
Merhaba,

Bunu yatarken anlarsın dostum. Odan sıcaksa havasız ise bunu kullan. Öyle 1 saat ile anlamak zor dostum. Otomatik moda al uygulamasını yükle bir kaç gün kullan.

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Bunu yatarken anlarsın dostum. Odan sıcaksa havasız ise bunu kullan. Öyle 1 saat ile anlamak zor dostum. Otomatik moda al uygulamasını yükle bir kaç gün kullan.
otomatik modda hiç dönmuyor manuel yapıp fan gücünü biraz kıssam sorun olurmu

Nezha

80+ Bronze
Bende 3h var bundan bayağı büyük. Sigara içen biriyim odada duman bırakmıyor. Ama orijinal filtre bulma sıkıntısı çekiyorum.

yabuctas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yakup
internette görmüştüm bunun altında bulunan filtrelere poşet geçirilmiş oluyor ve bunu kimse sökmüyormuş ona bakabilir misin? belki bundan kaynaklı bir fark hissedememişsinidir. cihazın alt kısmını söküp çevirip o kısmı açıp bakman lazım yani.

ben de almayı düşünüyorum ama internette okuduğum filtre değişimi gereklililği vs. durumlarından dolayı bir süre daha araştırmaya karar verdim. uzun vadede kesinlikle işe yarar olacağını düşünüyorum ama sürekli çalışması gerekiyor sanırım üstteki arkadaşın dediği gibi. benim de odam çok havasız ve sıcak, sabah uyandığımda oksijen bulamıyorum resmen bu aralar aşırı derecede uykum kaçıyor bu yüzden.

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
YouTube da videolarını incele dostum. Büyük ihtimalle anlatım vardır. Oto modda gerek duyunca çalışıyor
Evt zaten oto modda hiç dönmüyor kapatiyor o yüzden manuelde tercih ediyorum da onunda bir zarari varmıdır acaba

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Top Bottom