Neler Yeni

Xiaomi TDS kalemi 25 farklı su markasının ölçülmüş değerleri

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Merhabalar. Xiaomi TDS kalemi ile 25 farklı su markasının tds değerlerini ölçtüm ve paylaştım. Merak edenler varsa buyursunlar:

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Çok güzel bir paylaşım, teşekkür ediyorum. Ben de 2-3 yıl önce benzer bir testi kH, gH, pH, nitrit&nitrat test çubuklarıyla yapmıştım (TDS kalemim yoktu) , en güzel sonuçlar Abant'ta çıkmıştı.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. Benim de lezzet olarak en beğendiğim su abanttır. Hem fiyatı uygun (5 litresi 2.95) hem de lezzeti güzel. Yalnız kipa beni epey şaşırttı. Kocaelinde yaşadığım yıllarda çene suyunu da ölçmek nasip olmuştu ama kipa da kocaeli yöresine ait suymuş fakat fark etmemişim.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Rica ederim. Benim de lezzet olarak en beğendiğim su abanttır. Hem fiyatı uygun (5 litresi 2.95) hem de lezzeti güzel. Yalnız kipa beni epey şaşırttı. Kocaelinde yaşadığım yıllarda çene suyunu da ölçmek nasip olmuştu ama kipa da kocaeli yöresine ait suymuş fakat fark etmemişim.
Hocam valla Kipa beni de şaşırttı :D Saf suyu mu mineralize ediyorlar acaba diye düşünmedim değil :D

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D Aslında aynı yörenin diğer markası olan çenesuyu değerine de bakınca mantıklı geliyor. Gürpınar isminde bir firmaya aitmiş üretim. Kendi markası da var. Onun değerleri de aşağı yukarı aynıdır o zaman.

Top Bottom