Neler Yeni

Xiaomi telefon nereye garantiye verilir

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar hangi yetkili servise bakarsam bakayim hep kotu yorumlar var cihaz Xiaomi Türkiye Garantili Redmi9t telefonda takılma, jiroskop gecikmesi, donma, kapatıp açmaya calisinca acilmama, wifi bağlantısının sürekli kesilmesi ve Bluetooth menzilinin 2 metre öteden algılamama sorunu var. ucret almazlar herhalde böyle bir telefon için. ayrıca değişim istiyorum, cihazı açıpta anakartı degisipte geri yollasinlar istemiyorum. yardiminiza talibim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar hangi yetkili servise bakarsam bakayim hep kotu yorumlar var cihaz Xiaomi Türkiye Garantili Redmi9t telefonda takılma, jiroskop gecikmesi, donma, kapatıp açmaya calisinca acilmama, wifi bağlantısının sürekli kesilmesi ve Bluetooth menzilinin 2 metre öteden algılamama sorunu var. ucret almazlar herhalde böyle bir telefon için. ayrıca değişim istiyorum, cihazı açıpta anakartı degisipte geri yollasinlar istemiyorum. yardiminiza talibim.
+ kamera kasması var

kırmızışarapp

80+ Silver
Kutusundan hangi yetkili servisin belgesi çıkıyorsa ona vermen gerekiyor diye biliyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusundan hangi yetkili servisin belgesi çıkıyorsa ona vermen gerekiyor diye biliyorum.
peki mağduriyet yaşar mıyım hocam çünkü cihaz cidden berbat ve format atılıp geri yollansin istemiyorum

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Kutunun içinden çıkan servis sağlayıcısına göndermeniz gerekiyor

Alalınız 6 ayı geçmediyse değişim talep edin geçtiyse tamir edip gönderirler aynı arıza 2 den fazla tekrarlarsa iade edebiliyorsunuz diye hatırlıyorum siz yinede 6502 tüketici kanununa bakınız

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kutunun içinden çıkan servis sağlayıcısına göndermeniz gerekiyor

Alalınız 6 ayı geçmediyse değişim talep edin geçtiyse tamir edip gönderirler aynı arıza 2 den fazla tekrarlarsa iade edebiliyorsunuz diye hatırlıyorum siz yinede 6502 tüketici kanununa bakınız
1 yil 5 ay oldu hocam telefonu alalı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Acilen gönderin bence geldiğinde bakın arıza devam ediyorsa tekrar gönderin 20 iş günü tamir süresi var duruma göre thh ye başvurursunuz
teşekkürler hocam bu hafta içinde yollarım

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07

+ kamera kasması var
Redmi note 10 cihazımı evofone a vermiştim internetten bakabilirsin garanti belgesine gerekte yokmuş IMEI söylüyorsun zaten kontrol ediyorlar garantisi varmı yok mu diye

TİTAN.

80+ Platinum

+ kamera kasması var
kanka bende poco x3 pro vardı genpa teknoloji bakıyordu

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Garantiye göndermeden ne olacağını bilemezsiniz hocam. Sorununuzu çözmek zorundalar. Tamir oluyorsa tamir olmuyorsa yeni cihaz veya para iadesi yapıyorlar. Anakart değişimi ile düzelecekse muhtemelen önce anakartı değiştirirler. Benimde vestel telefonum vardı hızlı şarj bitmesi sorunu yüzünden gönderdim (6 saat ekran süresi alıyor normalde, güncelleme sonrası 1-1.5 saate düştü bir anda). 2 kez yazılım atıldı sorun çözüldü diye yolladılar. 3. kez yolladım ve para iadesi istedim mecbur yaptılar. Aynı sorundan 3. kez gönderemiyorlar. Sorununuzu çözmezlerse thh başvurursunuz

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kanka bende poco x3 pro vardı genpa teknoloji bakıyordu
Garantiye göndermeden ne olacağını bilemezsiniz hocam. Sorununuzu çözmek zorundalar. Tamir oluyorsa tamir olmuyorsa yeni cihaz veya para iadesi yapıyorlar. Anakart değişimi ile düzelecekse muhtemelen önce anakartı değiştirirler. Benimde vestel telefonum vardı hızlı şarj bitmesi sorunu yüzünden gönderdim (6 saat ekran süresi alıyor normalde, güncelleme sonrası 1-1.5 saate düştü bir anda). 2 kez yazılım atıldı sorun çözüldü diye yolladılar. 3. kez yolladım ve para iadesi istedim mecbur yaptılar. Aynı sorundan 3. kez gönderemiyorlar. Sorununuzu çözmezlerse thh başvurursunuz
Redmi note 10 cihazımı evofone a vermiştim internetten bakabilirsin garanti belgesine gerekte yokmuş IMEI söylüyorsun zaten kontrol ediyorlar garantisi varmı yok mu diye
Hocam benim garanti belgesinde salcomp tek. yazıyor nereye vericem şimdi salcomp diye bi teknik servis bulamadim.

Top Bottom