Neler Yeni

Xiaomi Telefon Önerisi

Selamlar, ananem için telefon alacağım. 2000 tl civarı Xiaomi'nin hangi modelini önerirsiniz? Kendim 3 yıldır Mi 8 kullanıyorum çok memnunum o yüzden Xiaomi dışı almayı düşünmüyorum.

Selamlar, ananem için telefon alacağım. 2000 TL civarı Xiaomi'nin hangi modelini önerirsiniz? Kendim 3 yıldır Mi 8 kullanıyorum çok memnunum o yüzden Xiaomi dışı almayı düşünmüyorum.
bende xiaomi kullanıyorum iphone dan geçiş yaptım yazılımı berbat hatta anneme samsung aldık yazılımı samsung dan bile berbat keşke a71 alaymışım dedim kendime

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Berkay Solak

• Konu Sahibi Konu Sahibi
bende xiaomi kullanıyorum iphone dan geçiş yaptım yazılımı berbat hatta anneme samsung aldık yazılımı samsung dan bile berbat keşke a71 alaymışım dedim kendime
Redmi serisi biraz zayıf o konuda ama yine de Xiaomi'den daha iyi bir alternatif yok piyasada 😂 Ananem için alacağımdan çok da önemli değil o konu benim için şarjının iyi gitmesi, donmaması vs önemli.

Redmi serisi biraz zayıf o konuda ama yine de Xiaomi'den daha iyi bir alternatif yok piyasada 😂 Ananem için alacağımdan çok da önemli değil o konu benim için şarjının iyi gitmesi, donmaması vs önemli.
note 10 lite kullanıyorum hocam bu arada redmi olsa hadi neyse derdim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
2000 TL bütçeyle Realme'lere de bakabilirsiniz, 5i 6i o civarlardaydı en son.
Oppo'nun alt markası olduğu için yazılım konusunda Xiaomi'lerden daha stabil deniyor.

Top Bottom