Neler Yeni

Öneri 📍Xiaomi Telefonlarda Uygulama Reklamları Kapatma📍

Bu dertten bende muzdariptim çözümü bu şekilde buldum
(Format/Hard Reset Attıktan Sonra Bu İşlemi Yapın Harici Reklam Çıkar Halihazırda Uygulamanız Güncel Olduğu İçin)

Görselde belirmiş olduğum kısımdaki hiçbir güncellemeyi yapmayın içeriğine girip hepsini yok say olarak geçin

(Adguard vs kullanmayın / Kullanırsanız Banka vs bir uygulamaya girerken sms gelmez)

Daha sonra video'daki gibi yapın işlem
✅

IMG_20231112_015014.jpg

Son düzenleme:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yararlı konu, ama adım adım anlatım olsa daha iyi olabilirdi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yararlı konu, ama adım adım anlatım olsa daha iyi olabilirdi.
Video'da her şey detaylı hocam + bu işlemi yapmanız için öncelik format / Hard Reset atmanız gerek çünkü harici olarak yapsanız fayda sağlamaz sebebi halihazırda uygulamanız güncel olacağı için ise yaramıyor bu tarz uygulamalarin güncel olmaması lazım yoksa reklam çıkıyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zamanında telefon ve uygulama ayarlarından hepsini kapatmıştım artık kapatılamayan reklamlar mı çıkıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında telefon ve uygulama ayarlarından hepsini kapatmıştım artık kapatılamayan reklamlar mı çıkıyor
Bu dediğim yapılmadığı taktirde örnek format atıp güncelleme yaparsa dediğim kısma ilk bir veya bir kaç gün reklam çıkmıyor sonra bütün uygulamada reklam çıkıyor uygulamaya güncellemesi olduğu için bizzat deneyimim var :) bende çözümü bu şekilde buldum herhangi bir reklam vs çıkmıyor

TİTAN.

80+ Platinum
(Format/Hard Reset Attıktan Sonra Bu İşlemi Yapın Harici Reklam Çıkar Halihazırda Uygulamanız Güncel Olduğu İçin)

Görselde belirmiş olduğum kısımdaki hiçbir güncellemeyi yapmayın içeriğine girip hepsini yok say olarak geçin

(Adguard vs kullanmayın / Kullanırsanız Banka vs bir uygulamaya girerken sms gelmez)

✅

Alıntıyı görüntüle
İşte aradığım konu 👏🏻👏🏻

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih

✅

Alıntıyı görüntüle
Hocam merhaba konuyla alakasız biraz ama sistemim 570 gün eski olarak gösteriyor. Telefonum note 8 pro. Güncelleme yaptığımda "update.zip failed" hatası alıyorum ve başlangıç ekranına geri atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Yok hocam ne pc'si😄. Telefondan bahsediyorum. Xiaomi note 8 pro telefonda bu sorun.Açıklayıcı bir video vs göremedim şimdiye kadar ondan dolayı sordum.
Telefonun garantisi bitik ise şayet PC varsa elinde fastboot rom ile Endonezya romu at bilmiyorsan yardımcı olurum çok stabil rom ve en son güncelleme almış rom halihazırda kardeşimin telefonu'da not 8 pro onada Endonezya romu attım mis gibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yaklaşık iki senedir Xiaomi kullanıyorum, şu ana kadar bir kere dahi uygulama içi reklam görmedim. Nedendir? Ben niye görmüyorum? Siz niye görüyorsunuz? İlk kurulum esnasında reklam, kişiselleştirme, daemon, magazin kilit açma vs. gibi ayarlar soruluyor zaten. Onların hepsini kapatıyorum. Bir de Temalar uygulamasında ayarlardan kapatıyorum reklamı. Gayet sorunsuz oluyor.

Yaklaşık iki senedir Xiaomi kullanıyorum, şu ana kadar bir kere dahi uygulama içi reklam görmedim. Nedendir? Ben niye görmüyorum? Siz niye görüyorsunuz? İlk kurulum esnasında reklam, kişiselleştirme, daemon, magazin kilit açma vs. gibi ayarlar soruluyor zaten. Onların hepsini kapatıyorum. Bir de Temalar uygulamasında ayarlardan kapatıyorum reklamı. Gayet sorunsuz oluyor.
Hocam bazı arkadaşlar bende dahil sistem güncellemesindeki çıkan uygulama güncellemelerini vs yapınca öncesinde çıkmayan reklamlar sonrasında çıkıyor ve neredeyse bütün uygulamada çıkıyor reklam sebebi güncelleme yapılması güncelleme yapılmayinca hiçbir şekilde çıkmıyor sizlerin bahsettigi durum hepsi için geçerli değil yapılan işlem bilginiz olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom