Neler Yeni

Öneri 📍Xiaomi Telefonlarda Uygulama Reklamları Kapatma📍

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam bazı arkadaşlar bende dahil sistem güncellemesindeki çıkan uygulama güncellemelerini vs yapınca öncesinde çıkmayan reklamlar sonrasında çıkıyor ve neredeyse bütün uygulamada çıkıyor reklam sebebi güncelleme yapılması güncelleme yapılmayinca hiçbir şekilde çıkmıyor sizlerin bahsettigi durum hepsi için geçerli değil yapılan işlem bilginiz olsun
MIUI 12'den beri kullanıyorum, şu an güncel sürümüm ise MIUI 14.0.14. Dün de aynıydı durum, bugün de.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bende aynı şekil
İnternette öyle yorumlar görüyorum ki MIUI arayüzüne karşı, ana bacı sövmedikleri kalmış. 2 senedir kullanıyorum, 2 telefon değiştim. Hiç sorun yaşamadım yahu. Annemde Samsung, babamda Realme var. Onların UI'si çok daha kötü geliyor bana. MIUI çok daha modern gözüküyor, daha fazla kişiselleştirilebilir ve daha akıcı. Son altı ayda root ve custom ROM işine de girdim, iyice kaymak oldu.

İnternette öyle yorumlar görüyorum ki MIUI arayüzüne karşı, ana bacı sövmedikleri kalmış. 2 senedir kullanıyorum, 2 telefon değiştim. Hiç sorun yaşamadım yahu. Annemde Samsung, babamda Realme var. Onların UI'si çok daha kötü geliyor bana. MIUI çok daha modern gözüküyor, daha fazla kişiselleştirilebilir ve daha akıcı. Son altı ayda root ve custom ROM işine de girdim, iyice kaymak oldu.
Cihaz neydi hocam sizdeki + Endonezya romu best diyorum ben rom'lar custom rom hariç evdeki bütün cihaza Endonezya romu attım yağ gibi 😂

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İlk cihazım Redmi Note 10 5G idi, şu an Redmi Note 12 kullanıyorum.
Ben farklı cihazlar deneyimlemeyi sevdiğim için birçok cihaz geçti elime şuan poco X3 pro var satıp realme GT 2 almayı düşünüyorum işlemci vs baya iyimis kamera vs ama piyasa okadar berbat ki satılmadı cihaz hala 😂 kaldık X3 pro ile

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Telefonun garantisi bitik ise şayet PC varsa elinde fastboot rom ile Endonezya romu at bilmiyorsan yardımcı olurum çok stabil rom ve en son güncelleme almış rom halihazırda kardeşimin telefonu'da not 8 pro onada Endonezya romu attım mis gibi
Hocam özelden yazsam yardımcı olur musunuz ? O stabil sürümü yüklersek çok iyi olur.Cihaz fena kasmaya ve pili çok çabuk bitmeye başladı.

Son düzenleme:

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Rick Baba
Ben 5 yıldır mi 8 kullanıyorum hiç reklam almıyorum xD

burak9956

80+ Bronze
Aynen öyle, 2 tane mi serisi ve poco f2 cihaz kullandım fiyatına göre gayet sağlam ve başarılılar. Bazıları dip fiyatlı redmi alıp amiral gemisi performansı bekliyor hayret ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,867
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom