Neler Yeni

Xiaomi Telefonum hakkında sorum

efe12345

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe
merhaba samsung j7prime kullanıyordum ana ekranda parmağım ile aşağıdan üste kaydırınca bütün uygulamalarımı içeren bir menü tarzı bir yer çıkıyordu ama xiaomide yukarı kayrıdırınca çıkmıyor j7prime telefonumdaki gibi yapabiliyor muyuz

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhaba samsung j7prime kullanıyordum ana ekranda parmağım ile aşağıdan üste kaydırınca bütün uygulamalarımı içeren bir menü tarzı bir yer çıkıyordu ama xiaomide yukarı kayrıdırınca çıkmıyor j7prime telefonumdaki gibi yapabiliyor muyuz
Redmi note 8 kullaniyorum herhangi bir menü yok iki sayfada bütün uygulamalar var.

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Nova launcher en güzel çözüm Xiaomi kullanıcısı olarak rica etmemiz lazım bence Xiaomiden menü gelsin şu telefonlara

FGTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Taha
Redmi note 9 pro kullanıcısıyım ayarları kurcalarken fark ettim istersek menü ekleyebiliyoruz ayarlardan yani telefon menülü hale geliyor redmi note 9 pro da böyle en azından.

Top Bottom