ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Bilen bilir benim xiaomi ile yaşadığım sorunları sıkıntıları elimde para yok bi bu teli satıp başka bir markaya geçeyim arkadaşımda başına gelen olay benim başıma da geldi arkadaşımızda renoult var ve teyip in xiaomi telefonunu desteklememesinden yakınıyordu bugün fiat egea arabamızda benim de başıma geldi kendisi de zaten diyor arakdaşımın kendisi başka marka telefonları denedim sıkıntı yok diyor ama benim xiaomi de sıkıntı çıkarıyor müziği çalmıyor diyor aynı olay bugün benim başıma da gelince anladım audio paylaşmını açıyorum yok abi olmuyor hata destek bulunamadı diyor xiaomi bana çok çektirdi almayın aldırmayın bilen bilir nasıl bela olduğunu
NOT:Arkadaşlar xiaomi de tek yaşadığımız sıkıntılar bu değil forumda böyle konular çok açtım o yüzden bilen bilir kısmını yazdım boş yapacaklar yazmasın bir teyibi desteklemiyorsa diye o telefonu alınmaz oluyor felan diyecekler hiç rahatsız olmasınlar
NOT:Arkadaşlar xiaomi de tek yaşadığımız sıkıntılar bu değil forumda böyle konular çok açtım o yüzden bilen bilir kısmını yazdım boş yapacaklar yazmasın bir teyibi desteklemiyorsa diye o telefonu alınmaz oluyor felan diyecekler hiç rahatsız olmasınlar