Neler Yeni

Xiaomi telefonumdan bıktım (xiaomi avukatları gelmesin)

Bilen bilir benim xiaomi ile yaşadığım sorunları sıkıntıları elimde para yok bi bu teli satıp başka bir markaya geçeyim arkadaşımda başına gelen olay benim başıma da geldi arkadaşımızda renoult var ve teyip in xiaomi telefonunu desteklememesinden yakınıyordu bugün fiat egea arabamızda benim de başıma geldi kendisi de zaten diyor arakdaşımın kendisi başka marka telefonları denedim sıkıntı yok diyor ama benim xiaomi de sıkıntı çıkarıyor müziği çalmıyor diyor aynı olay bugün benim başıma da gelince anladım audio paylaşmını açıyorum yok abi olmuyor hata destek bulunamadı diyor xiaomi bana çok çektirdi almayın aldırmayın bilen bilir nasıl bela olduğunu
NOT:Arkadaşlar xiaomi de tek yaşadığımız sıkıntılar bu değil forumda böyle konular çok açtım o yüzden bilen bilir kısmını yazdım boş yapacaklar yazmasın bir teyibi desteklemiyorsa diye o telefonu alınmaz oluyor felan diyecekler hiç rahatsız olmasınlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bir modelde sorun çıkması her modelde sorun çıkacağı anlamına gelmiyor . Modelinizi belirtin onu almayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
Bende Pubg mobile oynamak için almıştım 60 fps diye sonra bi baktım 45 veriyor alınmaz o telefon ayrıca çok ısınıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir modelde sorun çıkması her modelde sorun çıkacağı anlamına gelmiyor . Modelinizi belirtin onu almayalım.
Arkadaşımda redmi note 8 pro var o telefonundan bıktı sıkıntıları yüzünden bende de mi note 10 lite var bende bıktım vallahi de billahide birdaha tövbe ettik ikimizde xiaomi telefon alırsak diye

106410

80+ Silver
Bir telefonun sadece OTO teyipe bağlanıp bağlanmadığına göre telefona alınmaz diyorsanız siz almayın ama başkalarına da tavsiye vermeyin mümkünse :D

Son düzenleme:

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
xiaomiler genel olarak sorunlu.yazılımları çok kötü.ucuz diye çok satıyor.2 farklı modelini kullandım illallah ettirdiler.sattım kurtuldum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bende PUBG mobile oynamak için almıştım 60 fps diye sonra bi baktım 45 veriyor alınmaz o telefon ayrıca çok ısınıyor
BENCE oyun oynamak için telefon alınmaz
Bilen bilir benim xiaomi ile yaşadığım sorunları sıkıntıları elimde para yok bi bu teli satıp başka bir markaya geçeyim arkadaşımda başına gelen olay benim başıma da geldi arkadaşımızda renoult var ve teyip in xiaomi telefonunu desteklememesinden yakınıyordu bugün fiat egea arabamızda benim de başıma geldi kendisi de zaten diyor arakdaşımın kendisi başka marka telefonları denedim sıkıntı yok diyor ama benim xiaomi de sıkıntı çıkarıyor müziği çalmıyor diyor aynı olay bugün benim başıma da gelince anladım audio paylaşmını açıyorum yok abi olmuyor hata destek bulunamadı diyor xiaomi bana çok çektirdi almayın aldırmayın bilen bilir nasıl bela olduğunu
arkadaşlarım xiomi kullanıyor gayet memnun yakın çevremde kullanan bir sürü kişi var hepsi de memnun olduğunu söylüyor bir modelde sorun çıktığı için bütün güzel xiomi telefonları kötülüyorsunuz bence (xiomi fan boy değilim)

Bir telefonun sadece OTO teyipe bağlanığ bağlanmadığına göre telefona alınmaz diyorsanız siz almayın ama başkalarına da tavsiye vermeyin mümkünse :D
Akıllım bilen bilir kısmını anlamadın mı sen, orada dedim ki benim neler çektiğimi xiaomi den bilen bilir dedim forumda çok konu açtım xiaomi ile yaşadığım sıkıntılardan dolayı oku da gel boş yapmaya gelme

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
BENCE oyun oynamak için telefon alınmaz

arkadaşlarım xiomi kullanıyor gayet memnun yakın çevremde kullanan bir sürü kişi var hepsi de memnun olduğunu söylüyor bir modelde sorun çıktığı için bütün güzel xiomi telefonları kötülüyorsunuz bence (xiomi fan boy değilim)
Aynen keşke almasaydım ama yapcak bir şey yok

Top Bottom