Neler Yeni

Xiaomi telefonumdan bıktım (xiaomi avukatları gelmesin)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
10 lite aldım bir sorun yaşamadım. Sorunların neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bende redmi note 8 pro var sıkıntısı yok.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben de mi8 ve mi mix 2s kullanıyorum. ben de herhangi bir sorun yaşamadım. birisi 3 yıllık, birisi 2 yıllık. canavar gibi çalışıyorlar. telefonun arayüzünden memnun olmayan varsa custom bootloader kurup stock android flashlayabilir.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
ben de mi8 ve mi mix 2s kullanıyorum. ben de herhangi bir sorun yaşamadım. birisi 3 yıllık, birisi 2 yıllık. canavar gibi çalışıyorlar. telefonun arayüzünden memnun olmayan varsa custom bootloader kurup stock android flashlayabilir.
Ben de Mix 2s kullanıyorum. Mi 8 alacaktım ama Amazon'da yoktu, nasip olmadı :D
Ben de genel olarak memnunum, cihazın ön kamerasının aşağıda bulunması üçüncü parti uygulamalarda sorun yaratsa da ön kamerayı sık kullanmadığımdan beni pek ilgilendirmiyor.

Clusters

80+
redmi note 6 pro var gayet iyi şekilde çalışıyor ve 2 yıl oldu alalı (benim arkadaşımda da var mi note 10 lite çatır çatır çalışıyor)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben de Mix 2s kullanıyorum. Mi 8 alacaktım ama Amazon'da yoktu, nasip olmadı :D
Ben de genel olarak memnunum, cihazın ön kamerasının aşağıda bulunması üçüncü parti uygulamalarda sorun yaratsa da ön kamerayı sık kullanmadığımdan beni pek ilgilendirmiyor.
ekranı ips olduğu için biraz daha keskin mi8e göre. renkleri daha doğru. ekranı kırılırsa daha ucuz. onun dışında arka kameralar, işlemciler, ramler aynı. birebir aynı telefonun farklı tiplisi gibi. tabi bir de mix 2s'in arka tarafının seramik olması var.

10 lite aldım bir sorun yaşamadım. Sorunların neler?
Valla hocam geçmiş açtığım konulardan bulmaya çalışıcaktım size ama bulamadım hangi bir sorundan bahsetsem bilemedim yazsam dağ olur

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Valla evdeki aile üyelerinin hepsi xiaomi kullanıyor daha herhangi bir sorun yașamadık. Bizde redmi note 8 pro - redmi note 8 - mi 8se modelleri var araba teybine de bağlanıyor sizde sorun vardır.

Bende redmi note 8 pro var sıkıntısı yok.
redmi note 6 pro var gayet iyi şekilde çalışıyor ve 2 yıl oldu alalı (benim arkadaşımda da var mi note 10 lite çatır çatır çalışıyor)
İşte hocam bizde oluyor konuşuyoruz buraya boşu boşuna niye bu yazıları yazmaya zahmet edeyim ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla evdeki aile üyelerinin hepsi xiaomi kullanıyor daha herhangi bir sorun yașamadık. Bizde redmi note 8 pro - redmi note 8 - mi 8se modelleri var araba teybine de bağlanıyor sizde sorun vardır.
Artık ne varsa var kendi kaybetti bizi deli etti ya tekrardan iphone a geçeceğim ya da samsung a ama iphone tek geçerim her zaman

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
İşte hocam bizde oluyor konuşuyoruz buraya boşu boşuna niye bu yazıları yazmaya zahmet edeyim ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık ne varsa var kendi kaybetti bizi deli etti ya tekrardan iphone a geçeceğim ya da samsung a ama iphone tek geçerim her zaman
Peki

Top Bottom