Neler Yeni

Xiaomi telefonun IMEI si bulunamadı yazıyor neden ?

Mamyy

80+ Silver
Yurt dışından telefon aldım galiba kaçak oluyor kuzenimin arkadasindan telefon red mi note 9 pro telefon da sıkıntı yok kamera si falan çok iyi sahte olduğunu düşünmüyorum sadece küçük bir oyunda bile ısınıyor yeni telefon sahibi olduğum için normaldir bana öyle geliyordur dedim sonra IMEI sorgulattim sim 1 de sıkıntı çıkmadı telefonun orijinal olduğunu anladım ama sim 2 bulunamadı sizce sebebi nedir ?

En İyi Cevap
3
Yurt dışından telefon aldım galiba kaçak oluyor kuzenimin arkadasindan telefon red mi note 9 pro telefon da sıkıntı yok kamera si falan çok iyi sahte olduğunu düşünmüyorum sadece küçük bir oyunda bile ısınıyor yeni telefon sahibi olduğum için normaldir bana öyle geliyordur dedim sonra IMEI sorgulattim sim 1 de sıkıntı çıkmadı telefonun orijinal olduğunu anladım ama sim 2 bulunamadı sizce sebebi nedir ?
Hocam kaçak cihazları kaydettirirken sadece 1 sim kaydederler daha ucuz oluyor.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Hocam şuradan yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Bir de telefonun olağanüstü işlev göstermemesi kaçak olmadığı anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla hocam.

En İyi Cevap
3
Yani orijinal mi ben ısınıyor diye sahte sandım da
Buradan orijinal veya sahte olduğunu anlayamazsınız. İnternetten videolar var bakabilirsiniz uğraşmak istemiyorum derseniz bir telefoncuya gidip sorabilirsiniz.

Mamyy

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuradan yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Bir de telefonun olağanüstü işlev göstermemesi kaçak olmadığı anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla hocam.
Telefon kaçak diye biliyorum zaten ben sadece orijinal mi sahte mi onu merak ettiğim için IMEI sorgulatmistim

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Cihaz kaçak ise diğerini silerler genellikle IMEI'nin.

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
Antutu benchmark testine sok, internetteki sonuçlar ile karşılaştır,orijinalliği böyle anlayabilirsin

Mamyy

80+ Silver
Kaçak cihazı telefonculara kaydettirdiğinizde ucuz eski tuşlu telefonların imeisi üzerine kaydediyorlar, sorgulamada 3310 yazarsa şaşırmayın
Red mi note 9 pro 64 GB yazdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antutu benchmark testine sok, internetteki sonuçlar ile karşılaştır,orijinalliği böyle anlayabilirsin
Hangi uygulama bir sürü uygulama cikiyor

Top Bottom