Neler Yeni

Xiaomi'den artık soğumaya başladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
bendede xm11t var yd şuanlık bi sorun yok durduk yerdemi oldu?

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Semih Kandıraz
Yazılımı kontrol edin zaten orjinal olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone x de fazla geri kaldı ,en azından 11 olsa fena olmaz ama bütçeye bağlı tabi ki
iPhone 11 piyasası 12 bin civarı bunun piyasa 8 bin ama ben hızlı satılsın diye 7 bin koydum hala satılmadı hiç piyasada yok

bendede xm11t var yd şuanlık bi sorun yok durduk yerdemi oldu?
Her an olabilir hocam

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Elimde yd s10+ vardı ,tr parçalanmış cihaz buldum sarı sitede ,anakartları değiştirirdim . Şuan gayet iyi tr cihazdan farkı yok. Düşünebilirsiniz sizde. Ama bu kasma donma genel sorun mu bilmiyom. Büyük ihtimalle yd cihazınız orj rom kullanmadığı için bu şekil. Güncelle almıyorsunuz muhtemelen

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Semih Kandıraz
Elimde yd s10+ vardı ,tr parçalanmış cihaz buldum sarı sitede ,anakartları değiştirirdim . Şuan gayet iyi tr cihazdan farkı yok. Düşünebilirsiniz sizde. Ama bu kasma donma genel sorun mu bilmiyom. Büyük ihtimalle yd cihazınız orj rom kullanmadığı için bu şekil. Güncelle almıyorsunuz muhtemelen
Yok güncelleme alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yaani ne diyebilirim ki artık lanet Xiaomi nin bugları,donması,durduk yere uygulamadan atması vs. Artık beni gına getirtti.

Sizce iPhone'a geçmeli miyim?
(Cihazım Kayıtlı YD Xiaomi 11T)
Aynı şekil sabah kalktım telefonun kamera uygulamasına giremiyorum aşırı ısı uyarısı veriyordu falan ki telefonu elimde rahatça tutabiliyordum buzluğa attım sonra düzeldi kamera uygulaması ekim kasım belki aralıkta bende ip geçeceğim olmaz bu böyle 11 den ziyade 14-15-16 (gelince) bakarım diyorum fiyatlarada bağlı biraz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benim xiaomi tr cihazı direk yurtdışı ile hiçbir alakası yok ama yinede bu yukarıdaki sorunları bende yaşıyorum

ghost66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Semih Kandıraz
benim xiaomi tr cihazı direk yurtdışı ile hiçbir alakası yok ama yinede bu yukarıdaki sorunları bende yaşıyorum
Maks çin malı işte

Bende geçmeyi düşünüyorum da çok pahalı hocam şimdi ben iPhone X buldum 9.5 diyor adam benim cihazı 8 bin sayıyor Tr cihazmis takas mantıklı olur mu acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
burak
Hocam ben de 12 t var gayet memnunum iosun kahrını çok çektim Xiaomi bana ilaç geldi 😁

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Maks çin malı işte
miui yüzünden olan bir durum kendisi rezalet bir ui bilgim deneyimim falan olsa custom rom kurardım ama şuanlık elimde yedek telefon yok brick olursa bitirir beni yıl sonu iphonenin sağlam telefonlarından birine geçeyimde rahat edeyim eniştede 14 pro var. bi dönem bende kullandım iphone de yenileri pahalı diye xiaomiden devam ediyorum çekilmez bu böyle sıfır bi tane cihaz almam gerekicek gibi sağlam para biriktirmeliyim

Hocam ben de 12 t var gayet memnunum iosun kahrını çok çektim Xiaomi bana ilaç geldi 😁
bende gene tam tersi ios gerek arayüz gerek tasarım olarak daha iyi geliyor xiaomide kanser oldum bi güncelleme yüklerim gider telefon alev topuna döner diğer güncellemede telefon kasar reklamları zaten ayrı bir dert. Telefonda Xiaomi neyse pcde radeon o ikisinede bulaşmam bundan sonra ikisindende çok çektim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom