Neler Yeni

🔥İndirim Xigmatek Cy120 3lü Kasa Fanı 440 TL

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mehmet Emre Şimşek
Merak eden varsa renkleri çok güzel, ikinci el bir kasamda vardı, çok beğenip bir set daha almıştım

IMG_20230105_040122.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Niyazi İleri
Hocam bende de vento vg11a kasa var anakartta argb girişi yok bun fanlari alayimmi yoksa başka kasayı serin tutacak kaliteli fan önerir misiniz??

Akanzai

80+
Banada rbgsiz fan lazım.Toplam 6 adet lazım.Var mı şöyle güzel ve performanslı bir ürün? Cfm değeri düşük olmasın.Fiyatıda uçmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
M. Ali ARSLAN
Biraz daha ekleyip Thermalright almanızı öneririm fakat benzer fanları olupta arayan varsa alabilir. Kötü fan değil sadece dış kısmı yanıyor. Kontrolcülü ve fanlar 6 pin. ARGB kontrolü var. Anakart bağlantı kablosu geliyor.

baskan, oncelikle harika urunler almamızı saglayan, verdigin emekten oturu tesekkur ediyorum. onune geleni degil, evrensel olarak ise yarayan ilanlarınla bin yaşa :)))

bu urunde sormak istedigim, sharcoon kasamda kullandıgım fanlara cok benziyorlar, sunların kontrolcusu anakarttaki argb cıkısa baglasam, anakartın verdigi renkleri iletir degil mi, yani hem kontrolcu hemde fanlar tam ARGB degil mi?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
baskan, oncelikle harika urunler almamızı saglayan, verdigin emekten oturu tesekkur ediyorum. onune geleni degil, evrensel olarak ise yarayan ilanlarınla bin yaşa :)))

bu urunde sormak istedigim, sharcoon kasamda kullandıgım fanlara cok benziyorlar, sunların kontrolcusu anakarttaki argb cıkısa baglasam, anakartın verdigi renkleri iletir degil mi, yani hem kontrolcu hemde fanlar tam ARGB degil mi?
Evet anakart ile kontrol ediliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banada rbgsiz fan lazım.Toplam 6 adet lazım.Var mı şöyle güzel ve performanslı bir ürün? Cfm değeri düşük olmasın.Fiyatıda uçmasın.
Fk120 deepcool
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende de vento vg11a kasa var anakartta argb girişi yok bun fanlari alayimmi yoksa başka kasayı serin tutacak kaliteli fan önerir misiniz??
Kontrolcüsü var. Anakartta ARGB olması şart değil.

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Simdi d

Bu sekil sogutma yeterli olurmu aslinda 240 lik corshair den pek memnun degilim degerler yuksek geliyor sanki o yuzden kasayi 360 destekleyen aldim 360 lik sogutma da takmak istiyorum bu fan 2 takim 5 linolarak 10 tane oluyor 1600 e geliyor degermi sizce fan lardan hic anlamam birde anakarta baglantisi vs nasil olacak
Bu şekilde dizilim gereksiz..boş yere ekstra fan alıp masraf yapmış olursun..3 fan öne , 1 fan arkaya yeterli..ekstra için 2 adet sağ yan yüzeye ilave yapabilirsin..
Kaldiki bu kasa soğutma açısından hiç verimli değil..soğuk hava on yüzeyde kumelenip , ekran kartı ,işlemci vs etkisi ile sıcaklık artışı olan arka taraflara , soğuk hava nuksedemiyor bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Bu şekilde dizilim gereksiz..boş yere ekstra fan alıp masraf yapmış olursun..3 fan öne , 1 fan arkaya yeterli..ekstra için 2 adet sağ yan yüzeye ilave yapabilirsin..
Kaldiki bu kasa soğutma açısından hiç verimli değil..soğuk hava on yüzeyde kumelenip , ekran kartı ,işlemci vs etkisi ile sıcaklık artışı olan arka taraflara , soğuk hava nuksedemiyor bile
Yani ne yapmak lazim mesajinizin ilk kisminda one 3 arkaya 1 yana 2 dediniz o sekilde yapicam zaten ama mesajinizin devaminda kasanin sogutmasinin iyi olmadigini soyluyorsunuz bu fanlar sayesinde hava akisi arka tarafa ulasmazmi ulasmayacak ne engeli var acaba anlayamadim

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Yani ne yapmak lazim mesajinizin ilk kisminda one 3 arkaya 1 yana 2 dediniz o sekilde yapicam zaten ama mesajinizin devaminda kasanin sogutmasinin iyi olmadigini soyluyorsunuz bu fanlar sayesinde hava akisi arka tarafa ulasmazmi ulasmayacak ne engeli var acaba anlayamadim
Ulaşmadığını test edip görebilirsin..aynı kasa aynı fan dizilimim mevcut..kasanın yarisi serinken , ekran kartı ve işlemcinin oldugu diğer yarisi ateş gibi kavruluyor..

Sebeb ise ön ve yandaki fanların serin havayı arka dibe kadar sessiz modta(düşük devir) aktaramamasi.
Yüksek devir ve gürültü ile ancak o kasayı sogutursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali hezen
Ulaşmadığını test edip görebilirsin..aynı kasa aynı fan dizilimim mevcut..kasanın yarisi serinken , ekran kartı ve işlemcinin oldugu diğer yarisi ateş gibi kavruluyor..

Sebeb ise ön ve yandaki fanların serin havayı arka dibe kadar sessiz modta(düşük devir) aktaramamasi.
Yüksek devir ve gürültü ile ancak o kasayı sogutursun
Kasanin gereksiz buyuk oldugu icinmi o zaman sogutamamasi dusuk devirde

Top Bottom