Neler Yeni

Xigmatek kasa değiştirmelimiyim

omerx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Merhaba arkadaşlar 2013 yılında vatandan sistem toplamıştım am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. Xigmatek kasam var. Kasayı da değiştirip yeni kasalardan mı almalıyım yoksa bu kasa dursun bütün iç donanımı mı değiştirmeliyim. Birde indirim kollayıp her parçayı ayrı almak mı mantıklı yoksa toplama bilgisayar indirimi takip etmek mi? Screenshot_2024-03-01-14-15-06-992_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-03-01-14-15-06-992_com.android.chrome.jpg

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Muhammed emin efe
Merhaba arkadaşlar 2013 yılında vatandan sistem toplamıştım am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. Xigmatek kasam var. Kasayı da değiştirip yeni kasalardan mı almalıyım yoksa bu kasa dursun bütün iç donanımı mı değiştirmeliyim. Birde indirim kollayıp her parçayı ayrı almak mı mantıklı yoksa toplama bilgisayar indirimi takip etmek mi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Keşke bi sistemin ne olduğunu belirtseydin? Paran varsa tabii sistemi değiştir.

Gazi.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gazi
Merhaba arkadaşlar 2013 yılında vatandan sistem toplamıştım am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. Xigmatek kasam var. Kasayı da değiştirip yeni kasalardan mı almalıyım yoksa bu kasa dursun bütün iç donanımı mı değiştirmeliyim. Birde indirim kollayıp her parçayı ayrı almak mı mantıklı yoksa toplama bilgisayar indirimi takip etmek mi? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bütçen var ise yeni bir kasa alman daha mantıklı daha mesh daha iyi bir hava sirkülasyon sağlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,856
Üyeler
159,993
Son üye
deneze
Top Bottom