SteelBalls
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Vatandan bi kasa almayı düşünüyorum xigmatek kasa ve psu kullanıyor güvenilir midir kullanan var mı
Alınır, çok üst düzey değildir fakat ortalama bir psu markası. Ama vatandan olmasa daha iyisi alınır.Vatandan bi kasa almayı düşünüyorum xigmatek kasa ve PSU kullanıyor güvenilir midir kullanan var mı
Hocam taksit imkanından ötürü sistemi şuraya bırakıyım daha iyi bir tavsiyeniz varsa tabii ki tavsiyeye açığımAlınır, çok üst düzey değildir fakat ortalama bir PSU markası. Ama vatandan olmasa daha iyisi alınır.
İlla vatan mı olmak zorunda?Hocam taksit imkanından ötürü sistemi şuraya bırakıyım daha iyi bir tavsiyeniz varsa tabii ki tavsiyeye açığım
INTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
illa vatan değil taksit imkanı olması gerek sadeceİlla vatan mı olmak zorunda?
İ3 9100f kötü bir işlemci ayrıca soket ölü soket.
ama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartıPSU'yu 500w yapıp, anakartı b450m s2h yaparsanız 4100 TL yapıyor.![]()
AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
R3 3100 ü Dark Flash AQUARUİS Mesh rgb kasa ile kullanıyorum normal oyun kullanımlarında 56-57 dereceama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartı
hocam ısınmaz merak etmeyin ekran kartıda iyidirama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartı
teşekkür ederim hocamR3 3100 ü Dark Flash AQUARUİS Mesh RGB kasa ile kullanıyorum normal oyun kullanımlarında 56-57 derece
sağolun hocam bunu düşüneceğimhocam ısınmaz merak etmeyin ekran kartıda iyidir
Çok kötü bir sistemHocam taksit imkanından ötürü sistemi şuraya bırakıyım daha iyi bir tavsiyeniz varsa tabii ki tavsiyeye açığım
INTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9100F-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-H310M H 2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sıkıntı olmazama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartı