Xigmatek kasa psu alınır mı

Reaksiyon skoru
15
Vatandan bi kasa almayı düşünüyorum xigmatek kasa ve psu kullanıyor güvenilir midir kullanan var mı

Vatandan bi kasa almayı düşünüyorum xigmatek kasa ve PSU kullanıyor güvenilir midir kullanan var mı
Alınır, çok üst düzey değildir fakat ortalama bir psu markası. Ama vatandan olmasa daha iyisi alınır.

Alınır, çok üst düzey değildir fakat ortalama bir PSU markası. Ama vatandan olmasa daha iyisi alınır.
Hocam taksit imkanından ötürü sistemi şuraya bırakıyım daha iyi bir tavsiyeniz varsa tabii ki tavsiyeye açığım

Hocam taksit imkanından ötürü sistemi şuraya bırakıyım daha iyi bir tavsiyeniz varsa tabii ki tavsiyeye açığım
İlla vatan mı olmak zorunda?
İ3 9100f kötü bir işlemci ayrıca soket ölü soket.

Xigmatek alınır,iyidir.

PSU'yu 500w yapıp, anakartı b450m s2h yaparsanız 4100 TL yapıyor.
ama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartı

ama bu sistemde 2 şey kafamı karıştırıyor 1 ryzen işlemcinin ısınma riski 2 colorful markasının bir ekran kartı
R3 3100 ü Dark Flash AQUARUİS Mesh rgb kasa ile kullanıyorum normal oyun kullanımlarında 56-57 derece

Çok kötü bir sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz

Geri