Xigmatek Master X III kasanın RGB'leri nasıl değiştirilir

ama fotoğrafta rengarenk gözüküyor burada pembe ve zalman bir soğutucum var kule tipi o da pembe yani renk ayarlamış ama ben beyaz yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link gitmedi bu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-10 215739.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-10 215739.webp
    49.2 KB · Hit: 24
ama fotoğrafta rengarenk gözüküyor burada pembe ve zalman bir soğutucum var kule tipi o da pembe yani renk ayarlamış ama ben beyaz yapmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link gitmedi bu
Anakartta argb soketi yok.
Yapman gereken iki farklı senaryo var;
Temudan vs ucuz argb kontrolcü alcaksın ( fiyatları 150-300tlydi sanırım) ama bunu almadan önce fanların argb soketine bak 3pinse dediğimi yapabilirsin. Bu şekilde ister reset switchi iptal edip kontrolcüyü oraya bağlayıp tuştan renk geçişi yapabilir veya istersen de kendi kumandası olan modeller ile kontrol edebilirsin.
İkinci seçenek ise razer chroma argb gibi usb hubdan bağlanan kontrolcüler almak ama bunlar biraz pahalı ve çok fazla seçenek yok trde. Bunun artısı ne dersen ;
Uygulama üzerinden kontrol etmeni sağlıyor. Sınırsız tema, renk opsiyonu oluyor.

çok bir bilgim yok rgb soketinin üç pim olduğunu neresine bakıp anlarım ve rengi beyaz yapmak istiyorum belki kırmısı öyle çok seçeneğe ihtiyacım yok öneri bir kontrolcü var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri