Neler Yeni

Xigmatek mi Frisby mi?

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
240 w psu
160gb hdd
core 2 duo e8400 X_X
2*2 4gb ram 1333 mhz
q43/q45 chipset (tümleşik GPU)
Mesaj otomatik birleştirildi:

mükemmel özellikler diim hocam hdd olduğu için birde win 10 da win logosuna tıklıyorum 6 saniye bekliyorum öyle açılıyor pc 2.5 dk da açılıyor.
HDD o sisteme yükten başka bir şey değil 1060 3gb i5 4. Nesil 16 ram 120 SSD 1 tb HDD var HDD saolsun benim PC de yavaş aciliyor tek SSD olsa daha hızlı tak tak işimi hallederim ama rdr gta5 cart curt gibi hikayeli oyunlar olunca SSD ye sigdirmasi hayli güç

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
HDD o sisteme yükten başka bir şey değil 1060 3gb i5 4. Nesil 16 ram 120 SSD 1 tb HDD var HDD saolsun benim PC de yavaş aciliyor tek SSD olsa daha hızlı tak tak işimi hallederim ama rdr gta5 cart curt gibi hikayeli oyunlar olunca SSD ye sigdirmasi hayli güç
hocam birde hdd ama en kötü hdd lerden barracuda ama okuma hızı max 2mb

ssd alsam ona yazsam win i hdd + sdd kullansam

Çıkart hocam o HDD yi SSD HDD den fazla zaten alan fazlalığı olsun diye eziyet ediyor o HDD o sisteme ki benim sistemde bile yavaş oyun varsa ki pek yüksek depolaması oyun oynayabileceğini sanmıyorum o PC ile, ama boş ver çıkar HDD yi

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
rampage kötü mü hocam ya onu bulamayanlarda var bende 240 w psu var X_X

değiştirirseniz kaça satarsınız
Everest,Frisby den iyi xigmatek ten kötü diye biliyorum. Ama yine de kalitesiz hocam.
Kaç tl ye satacağımı düşünmedim ama 350-425 arası diye düşünüyorum. 650w 80+ bronze sertifikasi var. Ama gerçek mi bilmiyorum.

Everest,Frisby den iyi xigmatek ten kötü diye biliyorum. Ama yine de kalitesiz hocam
Kaç TL ye satacağımı düşünmedim ama 350-425 arası diye düşünüyorum. 650w 80+ bronze sertifikasi var. Ama gerçek mi bilmiyorum.
Dün sataydin alırdım siparişi 5 te mi ne verdim bı de İstanbul taraflarindaysan .d neyse geçti artık

Mümkünse ssd al hdd onermiyorum zor kalinmadigi sürece

Zaten ben de yazdan sonra falan satmayı düşünüyordum. Sağlık olsun.
O zamana 425 lik fiyatin 800 e doğru yol alır 500-600w arasına 0 PSU lar da 1k dan 2 ye doğru gider adamlar 2-3 yıl önce 270tl ye 600w falan PSU aliyorlardi ben de 1 yıl önce falan highpower 600w 200tl ye aldiydim çok kurcamalarim sonucu vefat etti :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
Everest,Frisby den iyi xigmatek ten kötü diye biliyorum. Ama yine de kalitesiz hocam.
Kaç TL ye satacağımı düşünmedim ama 350-425 arası diye düşünüyorum. 650w 80+ bronze sertifikasi var. Ama gerçek mi bilmiyorum.
hocam durumunuzu merak ettim bende yeni kasa topladım ve frisby kasa ve psu ile gelecek ama tereddütlerim var sertifikasını teyit edemedim internettte, siz ne yaptınız değiştirdiniz mi yoksa kullanmaya devam ediyor musunuz?

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
hocam durumunuzu merak ettim bende yeni kasa topladım ve frisby kasa ve psu ile gelecek ama tereddütlerim var sertifikasını teyit edemedim internettte, siz ne yaptınız değiştirdiniz mi yoksa kullanmaya devam ediyor musunuz?
Kullanmaya devam ediyorum hocam. Şuanda bir sıkıntı yok. Ama akım korumalı prizle kullanıyorum tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
bilal can ünal
anladım hocam teşekkür ederim. bende o zaman sistemi akım korumalı prize bağlayıp kullanayım öneriniz var mı acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Önder
3 yıldır xigmatek tauron kullanıcısıyım 700 watt 80 + bronze allah belasını versin böyle psu nun. modüler dedik şık dedik aldık. 3 ay sonra bir fan sesi başladı pc deki bütün fanları ayarladım anakart değiştirdim. Psu aklıma hiç gelmemişti. kulaklıktan bile geçiyor ses mübarek.wd 40 manyağa ettim fanı banamısın demiyor uçak motoru sanki.

Top Bottom