Neler Yeni

Xigmatek RGB fan iyi midir

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
arkadaşlar bu fiyata iyi midir yoksa önerileriniz var mı 2 adet almayı düşünüyorum.
Ek olarak anakartımda argb girişi yok fan kontrolcüsüne takarak rgb yi kontrol edebilir miyim?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
arkadaşlar bu fiyata iyi midir yoksa önerileriniz var mı 2 adet almayı düşünüyorum.
Ek olarak anakartımda argb girişi yok fan kontrolcüsüne takarak RGB yi kontrol edebilir miyim?
Benim kasam Xigmatek Cyclops bunla neredeyse aynısı kasa fanlarım var. Ben memnunum yani işini yapıyor. Kontrolcüye takıp kontrol edebilirsiniz diye biliyorum fakat emin değilim. Fanlar öyle aşırı basınçlı bir hava tabi üflemiyor ne çok iyi ne çok kötü orta düzeyde bence @crazyreign reis daha iyi bilir bu fan olaylarını

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kasam Xigmatek Cyclops bunla neredeyse aynısı kasa fanlarım var. Ben memnunum yani işini yapıyor. Kontrolcüye takıp kontrol edebilirsiniz diye biliyorum fakat emin değilim. Fanlar öyle aşırı basınçlı bir hava tabi üflemiyor ne çok iyi ne çok kötü orta düzeyde bence @crazyreign reis daha iyi bilir bu fan olaylarını
ben de xigmatek poseidon kullanıyorum normalde 3 önde 1 arkada var ama 2 tane de tepeye bağlamayı düşündüm

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
ben de xigmatek poseidon kullanıyorum normalde 3 önde 1 arkada var ama 2 tane de tepeye bağlamayı düşündüm
Güzel fanlar bence çok sessizler ve rgbsi vs baya iyi. Fiyatına göre iyi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kontrolcüden fan speed e basınca fanların devirleri artıyor ve güzel hava üflüyorlar onu yeni farkettim. Ama sesleri artıyor

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
Güzel fanlar bence çok sessizler ve rgbsi vs baya iyi. Fiyatına göre iyi bence
aynen öyle ama psu berbat aşırı gürültü yapıyor 650w modelini kullanıyorum önermem

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
aynen öyle ama PSU berbat aşırı gürültü yapıyor 650w modelini kullanıyorum önermem
Evet o psu da böyle bir sorun var ve yaşayan sayısı fazla fakat bende böyle bişey yok Allaha şükür. Baya sessiz çalışıyor psu

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
siz ne kullanıyorsunuz
Benimki de sizinki ile aynı galiba X-Power 650W 80 Plus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca psu daki o gürültülü dediğiniz ses nerden geliyor? Fanından mı? Bende öyle bir şey yok o yüzden. Eğer öyle bir sorun varsa değiştirtebilirsin. Çünkü hepsinde bu sorun yok

Aligiray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ali Giray Yener
fan gürültüsü geliyor ama, artık geçti sanırım 2 ay falan oldu çünkü alınalı belki de cpuda olan kule tipi fandan geliyordur bilemiyorum stok fan takıp denemem lazım hangisinden geldiğini anlamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,458
Üyeler
166,212
Son üye
Comiryo
Top Bottom