DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
yanlış kişi?Senin sistem nedir 1650super 3100olai
yanlış kişi?Senin sistem nedir 1650super 3100olai
yani hocam söyle diyeyim diğer psu markalarının fsp veya sharkton markalarının seslerini bilmediğim için bir şey diyemiyeceğim ama bana sesli gelmiyor kulaklık takıyorum zatenPatlama imkânı vardır, ama düşüktür.
@FightForHonor kullanıyordu ve çok sesli olduğunu söylüyordu.
haklısınız ama okadarda sessiz değil duyuluyor yani sesi kasadan baya ses geliyor.ama abartılacak kadar değil yani bana göre.Şans işi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sesli evet
yanlış bilgilendirme yapmayalımKalitesiz sayılır, çok seslidir.
Sesli hocam.yanlış bilgilendirme yapmayalım
gayet sessiz kullandım bir süre
kalitesi ise bilemiyorum 3 yıl dayandı sonra bozuldu
kalitesiz olabilir ama asla sesli değil
kullandığım ürünü neye göre sesli diyosun çözemedimSesli hocam.
@FightForHonor
hocam belki ona sessiz olanı denk gelmiş olabilir dediğiniz gibi şans işi.Sesli hocam.
@FightForHonor
@FightForHonor kullanıyor.kullandığım ürünü neye göre sesli diyosun çözemedim
acaba daha önce kullandın mı ?
sen kullanıyor sayılıyor musun o zaman@FightForHonor kullanıyor.
Acaba fps veya kaliteli marka psu ların sesleri nasıl merak ettim yani o kadar sessizmi?@FightForHonor kullanıyor.
Bir kişiden değil, bilgili olan bir çok kişiden duydum. Kullananların yorumları da genellikle sesli olduğu yönündeydi.sen kullanıyor sayılıyor musun o zaman
çözemedim yani
ses kısmı da göreceli diyelim hadi de sen birinden duydun diye nasıl yargı veriyosun kullanan birine onu çözemiyorum çok ilginç
Modele göre değişir.Acaba fps veya kaliteli marka psu ların sesleri nasıl merak ettim yani o kadar sessizmi?
anladımBir kişiden değil, bilgili olan bir çok kişiden duydum. Kullananların yorumları da genellikle sesli olduğu yönündeydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modele göre değişir.
kavga değil fikir alışverişi yapıyoruzhocam kavga etmenize gerek yok.