Neler Yeni

Xigmatek X-Power 650 W 80+'la 6900 XT ekran kartını bir süre kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Salihoğlu
Yeni ekran kartı aldığım için psu yetersiz kalıyor mu diye düşünüyorum kimi kalıyor kimi kalmaz gerek yok yenisini alma diyor ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ömer Temiz

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Yeni ekran kartı aldığım için psu yetersiz kalıyor mu diye düşünüyorum kimi kalıyor kimi kalmaz gerek yok yenisini alma diyor ne yapmalıyım?
hocam o kart 300e kadar çekebilir ama ortalamada düşük ayarlarda 250 çeker eğer öyle fazla güç tüketmeden düşük ayarlarda kullanırsan yetebilir ama benim önerim acil bi 750w psu alman olacak çünkü 300w çektiği zaman direk sistem kapanacak ve psu darboğazı yiyeceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Salihoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o kart 300e kadar çekebilir ama ortalamada düşük ayarlarda 250 çeker eğer öyle fazla güç tüketmeden düşük ayarlarda kullanırsan yetebilir ama benim önerim acil bi 750w psu alman olacak çünkü 300w çektiği zaman direk sistem kapanacak ve psu darboğazı yiyeceksin
Hocam aslında ben de almayı düşünüyorum 850w minimum fakat şuan bi düğün masrafları falan olacak o yüzden almasam biraz kullansam ne olur diye merak ediyordum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kullanırsın. 289 300 w arası bir güç çekiyor tam yükte. 1080p ile kullanacaksan zaten tam yüke girmeyecek kart o yüzden rahat kullanırsın.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Hocam aslında ben de almayı düşünüyorum 850w minimum fakat şuan bi düğün masrafları falan olacak o yüzden almasam biraz kullansam ne olur diye merak ediyordum
zarar görmez ama oyunda bir anda pc kapanabilir yada diğer bileşenlerin biostan watt değerlerini düşürüp düşük ayarlarda dikkatlice oynayabilirsin bu arada 750w at alacaksan 850ye hiç gerek yok 700 bile yeter ama 650 sıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Salihoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zarar görmez ama oyunda bir anda pc kapanabilir yada diğer bileşenlerin biostan watt değerlerini düşürüp düşük ayarlarda dikkatlice oynayabilirsin bu arada 750w at alacaksan 850ye hiç gerek yok 700 bile yeter ama 650 sıkıntılı
hocam biraz daha ileriye dönük olması açısından 850 bakıyorum ki zaten önerilen de minimum 850w diyor kartta 8+8+6 pin var

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Talat
Eğer power cok eski değilse 650 watt ı verebiliyorsa rahatlıkla besler o sistemi ama extra fan sogutucu vs şeyler var ise yetmiye bilir deneyin bi süre yük altında power den ses veya aşırı ısınma meydana geliyorsa en kısa sürede değiştirmeniz gerek..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Salihoğlu
Eğer power cok eski değilse 650 watt ı verebiliyorsa rahatlıkla besler o sistemi ama extra fan sogutucu vs şeyler var ise yetmiye bilir deneyin bi süre yük altında power den ses veya aşırı ısınma meydana geliyorsa en kısa sürede değiştirmeniz gerek..
anladım sağ olun hocam

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
hocam biraz daha ileriye dönük olması açısından 850 bakıyorum ki zaten önerilen de minimum 850w diyor kartta 8+8+6 pin var
ileriye dönük alacaksan 850w iyi ama önerilen asla doğru olan değildir markalar endini garantiye almak için hep bol keseden psu sallar o ekran kartı 700wattda 0 sıkıntı ile kullanılır

Top Bottom