Android Xioami ikinci alan nedir?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Dün akşam yanlışlıkla açtım.Nasıl silebilirim?İlk alan şifresini girmişti telefonuma.Sildim kilidi ancak bir zararı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde telefon yeniden başladığında sesli mesaj olup olmadığını kontrol eden bir mesaj var.O nedir?

ikinci alan şöyle bir şey telefonun normal hafızasındaki yüklü vs şeyler olmuo oraya yüklersende ilk alandakilere bir şey eklenmio binevi windows 2. oturum gibi

soruna gelirsek şuan ikinci alandamısın hocam

ikinci alan şöyle bir şey telefonun normal hafızasındaki yüklü vs şeyler olmuo oraya yüklersende ilk alandakilere bir şey eklenmio binevi windows 2. oturum gibi

soruna gelirsek şuan ikinci alandamısın hocam
Hayır değilim ilk alana geldim ilk alandaki şifreyi girdim sonra şifreyi kaldırdım.Telefonkitlenir mi?

Hayır değilim ilk alana geldim ilk alandaki şifreyi girdim sonra şifreyi kaldırdım.Telefonkitlenir mi?
kitlenmez zaten 2. aaln 1. alandda olmasını istemediğin şeyler için sen istemedikçe teleofnuna bir şey yapamaz

Bir bilgisayara iki sistem kurmak gibi düşün. Silebilirsin sana gerekmiyorsa.

Dursun o zaman.Silmeye çalışınca şifre istiyor.Şifre için tel gerekiyor.Tel için e-mail gerekiyor.
Bastım.
Şifre oluştur dedi res. attım.
Sonra gittim ikisine de ekran kilidi kurdum.
Geri döndüm.
Telefon kitlendi.1.Alan şifresi idi.Onu sildim.
Şimdi res. atınca sesli mesaj var mı diye kontrol ediyor,bildirim geliyor.
Zararı var mı?

Dün akşam yanlışlıkla açtım.Nasıl silebilirim?İlk alan şifresini girmişti telefonuma.Sildim kilidi ancak bir zararı olur mu?

Birde telefon yeniden başladığında sesli mesaj olup olmadığını kontrol eden bir mesaj var.O nedir?
normalde kullandığıla aynı bir tane daha oturum açıyor ve ikisinin toplamı gene alandan yiyor

her alana girdiğinde diyer alan uyku moduna alınır ve ramdan yemez
Geçiş uygulaması geldi kaldırdım duruyor o zaman bir zararı yok silmeyeceğim.Mesela hat olan annenin tarafı hat olmayan çocuğun tarafı.

Peki sistem kurulumu için yeniden 12gb yiyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,356
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri