Xioami mi tv stick 4k

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar mi stick 4k almayı duşunuyorum ama internetim 2.4 ghz baglayinca az çekme problemleri yaşarmiyim

Hocam aynı ürünü almayı düşündüğümde ısınma probleminin olduğunu ve yavaşladığını öğrenmiştim. Şu anda aktif olarak Mi Box'ı kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum.
Önerim eğer bütçeniz varsa Mi Box almanız.

Arkadaşlar mi stick 4k almayı duşunuyorum ama internetim 2.4 ghz baglayinca az çekme problemleri yaşarmiyim
Mi sticklerde genelde problem oluyor.1080P modelini almıştım.10dk içinde ısınıp sürekli kendini restartlıyordu.Google chromecast ya da amazon firesticke bakılabilir alternatif

Hocam aynı ürünü almayı düşündüğümde ısınma probleminin olduğunu ve yavaşladığını öğrenmiştim. Şu anda aktif olarak Mi Box'ı kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamıyorum.
Internet hizim hizli degil baglanti sorunu donma yasarmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi box alsam internetim 2.4 ghz bluetooth ile baglaniyo sanirim internet az çekme problemleri yasarmiyim

Mi box alsam internetim 2.4 ghz bluetooth ile baglaniyo sanirim internet az çekme problemleri yasarmiyim
Hocam modem bizim televizyonun yanında olduğundan ben sıkıntı yaşamıyorum sizde durumu pek bilemem.
Telefonda nasıl oluyorsa aynı şekilde izlersiniz diye düşünüyorum.

Hocam modem bizim televizyonun yanında olduğundan ben sıkıntı yaşamıyorum sizde durumu pek bilemem.
Telefonda nasıl oluyorsa aynı şekilde izlersiniz diye düşünüyorum.
Bt ileni bağlaniyo peki internete
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki oyun falan yukleniyonuş gakiba viraz araştiema yaptim steam kurulup fufa gibi oyunlar oynanaiyonu ets vs

Son düzenleme:
Hocam peki oyun falan yukleniyonuş gakiba viraz araştiema yaptim steam kurulup fufa gibi oyunlar oynanaiyonu ets vs
Bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef. Cihazı Youtube, Prime Video gibi dizi izleyebileceğim uygulamalar için kullanıyorum.

Mi Box yerine Botech Wzone daha iyi.

Hocam internetiniz 5 ghz mi bilginiz varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,734
Üyeler
189,142
Son üye
halil851
Geri