❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

3 defa satın almaya çalıştım kaçırdım ya. Nasıl alacağız? Taktik verir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam emin misin? Kaçırdık mı ya?
Ben bir tane iade ettim dün, belki tekrar stoğa sokarlar da zor ya, pazaramadan falan teknosa 16ya satmaya başlamış, indirim varken indirimli fiyat harici stoğa koymuyordu teknosa

Ne tabletmiş arkadaş, 40 sayfa konuşulur mu ya...

Alamayanlara hakaret için stok gelmiş
IMG_0347.webp

Arkadaşlar kalem stoğu için hb, amazon, teknosa gibi yerleri biraz spamlarsak bence stok getirirler. Ben destek talebi oluşturdum.

Sürekli Tab S10 FE öneren birinin kokusu 40km öteden tanırım.
Note 9 pro ilk çıktığında aldım 6 sene sıfır sıkıntı kullandım. Sadece sıkıldığım için değiştim anneme verdim hala kullanıyor. Benimle aynı zamanda iPhone ve Samsung alan arkadaşlarım 2-3 kere tamirci gördü. Gereksiz önyargıya gerek yok. Daha 1 sene önce çıkmış tablet belki 2 sene değil 1 sene sonra çöp olacak belki 8 sene çalışacak.

Sürekli Tab S10 FE öneren birinin kokusu 40km öteden tanırım.
Aferin sana

Note 9 pro ilk çıktığında aldım 6 sene sıfır sıkıntı kullandım. Sadece sıkıldığım için değiştim anneme verdim hala kullanıyor. Benimle aynı zamanda iPhone ve Samsung alan arkadaşlarım 2-3 kere tamirci gördü. Gereksiz önyargıya gerek yok. Daha 1 sene önce çıkmış tablet belki 2 sene değil 1 sene sonra çöp olacak belki 8 sene çalışacak.
Arkadaşların şanssızmış, sen şanslıymışsın. Ama ben şahsen işimi şansa bırakmak istemem

Aferin sana

Arkadaşların şanssızmış, sen şanslıymışsın. Ama ben şahsen işimi şansa bırakmak istemem
İnsanlar işimi şansa bırakmam dediği için bazı üreticiler tekel oluyor.

Bu konudaki adamlar çok ilginçti, kimisi ulaşamadığı ciğere mundar diyor tableti kötülüyor, kimisi öneri ayağına samsungun giriş seviye modelini öneriyor (s9 fe versiyonunu test ettim esniyor ekranı bunun yanından geçemez ) kimisi bu para etmez h**** daha iyisine layık diyor sanki %52 farklı yerden çıkmış gibi ama en sevdiğim öğrenciyim alamadım diyor özelden botun mesaj altaypısına dahil edeyim diye yazdıklarım adama yardım etmek için yazıyoruz cevap dahi vermiyor olm benim bi kârım yok hayrım olsun diye mesaja dahil ediyorum aksine bana zararı var kod optimize değil 10gb ram harcıyordu bot neyse alan arkadaşlara hayırlı olsun ,birkaç kişiye yardımcı olabildim o bana yeter. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum birbaşka ölücü fiyatına ürünlerde görüşmek üzere.

Redmi note 5 var hala her şeyi çalıştırıyor, pilinin bu kadar dayanmasına da çok şaşırdım.

Pad 7 snapdragon ve resmi destek bitse bile custom rom desteği devam edecek.

Ayrıca konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, fırsat bitti, tartışma konusuna dönmesin.

Haber verene teşekkürler, alanlara hayırlı olsun.

Redmi note 5 var hala her şeyi çalıştırıyor, pilinin bu kadar dayanmasına da çok şaşırdım.

Pad 7 snapdragon ve resmi destek bitse bile custom rom desteği devam edecek.

Ayrıca konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, fırsat bitti, tartışma konusuna dönmesin.

Haber verene teşekkürler, alanlara hayırlı olsun.
Custom rom işi zor biraz. Bootloader açmayı düşünen android sürüm güncellemelerini yapmasın😀

Hatta şimdiden açmaya çalışsın sunucular kapanırsa yine yalan olur

Son düzenleme:
Geri