Yardım Xioami Pad 7 Alınır Mı ?

iamquax

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
15000
Merhaba herkese ders çalışmak için tablet arıyordum ve gozume ozellikleri ile on plana cıkan pad 7yi kestirdim kalemi genellikle sahibinden gibi sitede bulunuyor resmi magazasında satılıyor ama stokta yok ve bayadır yenilenmemiş bir forum konusunda arkadaş kalemi mi storelarda oldugu soyledi 15000 tl butcem var bu tableti almayı dusunuyorum tavsiyeleriniz var ise bekliyorum.

Oyun oynamayacaksan düz ders çalışma ve günlük kullanımsa iPad 11 al emin ol daha iyi olur standart kullanımda ama oyun oynayacaksan orası ayrı

Oyun oynamayacaksan düz ders çalışma ve günlük kullanımsa iPad 11 al emin ol daha iyi olur standart kullanımda ama oyun oynayacaksan orası ayrı
yks ogrencisiyim yani full ders calısıcam ama apple urunu hic kullanmadım daha once biraz supheliyim

yks ogrencisiyim yani full ders calısıcam ama apple urunu hic kullanmadım daha once biraz supheliyim
Emin ol daha kullanışlı hatta ileride telefonunu bile iOS alırsın ben mesela androidi aşırı seviyorum ama sırf emojiler ve sesli asistan (küçük kardeşim özellikle arama yapmak için kullanıyor)

Bunun gibi sebepler ve ne kadar şey olsa bile kullandığımcihaz çıkalı 6 sene olmuş ve hala soğutmadan çoğu oyunu sabit 60 fps oynatıyor

Geri