Çoğu cihazda şebeke problemi oluyormuş bende teyzeme telefon alacakken Vatan firmasındakiler öyle söylemişti acaba bize samsung aldırmak için yalan söylediler mi acaba diye arkadaşlarıma da sordum onlarda bunu doğruladı. Bu yüzden bizde Samsung A34 aldık memnunuz.Xioami Redmi Note 12 Pro Alınır Mı ? 8/256
Başka öneriniz var mı ? Samsung veya Xioami tercihimdir.
kaçak mı alıcaksın normal mi kaçak alıcaksan mantıklı kaçak almayacaksan hiç mantıklı değil şebeke problemi vs yok bu arada kaçakçılar sattığı için düzgün emai atamayanlar yüzünden oluyoXioami Redmi Note 12 Pro Alınır Mı ? 8/256
Orijinal yurt içi alacağım.kaçak mı alıcaksın normal mi kaçak alıcaksan mantıklı kaçak almayacaksan hiç mantıklı değil şebeke problemi vs yok bu arada kaçakçılar sattığı için düzgün emai atamayanlar yüzünden oluyo
hocam honor x9a 5g alabilirsiniz ekrana önem veriyorsanız bu fiyat bandındaki en iyi ekrana sahipA54 bütçemi aşıyor. A34 nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orijinal yurt içi alacağım.
Hocam ben şuan yurtdışı aldım 5G versiyonununu ve kullanıyorum Adıyaman gibi bir şehirde olmama rağmen hat sıkıntısı sadece köy vb yerlerde oluyor onun dışında bir sıkıntısı yok. Ayrıca Vodafone kullanıyorum onunla da alakalı olabilirXioami Redmi Note 12 Pro Alınır Mı ? 8/256
şebeke sorunu çok önemli 3 senedir a30 kullanıcısıyım annemin kıytırtık reederi çekerken ben 3 senedirmobil veri meydanlar dışında kullanamıyomHocam aktif olarak kullanıyorum. Şebeke sorununa şöyle örnek verebilirim, Note 8 Pro'da 5 çizgi çeken yerde Note 12 Pro 2 veya 3 çizgi çekiyor. Biraz rahatsız edici bir durum ancak çok takılmıyorum ben ( her cihazda olan bir şey değil sanırım ayrıca her zamanda olmuyor ).Onun haricinde 120 hz amoled ekran olması artılarından.Parlaklık seviyesi gayet iyi. Pili gayet güzel gidiyor ama ileride nasıl olacak muamma.. Ben memnunum tavsiye ederim bu fiyata.