Reverse Flash
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 944
- İsim
- Enes
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir inceleme daha ile karşınızdayım. Xmax Tokyo (Terletmez Kumaş) Modelini inceleyeceğim çok detaylı olmasada. Ürünü ayın 22sinde sipariş verdim. 29unda yani dün teslim aldım. (Aras Kargo yüzünden). Daha önce kullandığım deri oyuncu koltuklarında sırtım gerçekten terliyordu özellikle yaz aylarında. Bu koltuğun terletmez modelinde sırtımızın ve popomuzun geldiği yerler kumaştan yapılmış. (Gerçekten terlemiyorsunuz). Geri kalan yerler yine deriden yapılmış. Boyun ve sırt desteğini ben beğendim gayet işini görüyor. Ayarlayabiliyoruz zaten. Kolçakları yukarı aşağı ileri geri sağa sola olacak şekilde ayarlanabiliyor ve sert değil yumuşak malzemeden üretilmiş. Sırt ayarı en fazla fotoğrafda gördüğünüz kadar yatıyor. İlk bakış olarak bu konuyu açtım uzun dönem sonuçlarınıda buraya güncellerim. Şuanlık malzeme kalitesi ve sunduğu özellikler gayet güzel tatmin edici. Fiyatı 940 TL. (+70 de kargo ücreti). Kurulumu çok basit ayaklara boruyu(adını bilmiyorum ) takıyorsunuz üstünede koltuğu oturtuyorsunuz. Oyuncu koltuğu arıyorsanız ve bulamıyorsanız veya karar veremiyorsanız Xmax koltuğu tavsiye ederim. Gayet kaliteli ve pişman etmeyecek gibi duruyor. Okuduysanız teşekkür ederim