Neler Yeni

XML Faturasından EXCEL'e veri aktarma (YARDIM)

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, elimde 800'e XML fatura dosyası mevcut. Bu dosyalarda Ürün-Hizmet içeriği denen satırlar var. Bu faturalardan ürün hizmer kısmındaki verileri excel dosyasına aktarmam gerekiyor. Bununla ilgili bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, elimde 800'e XML fatura dosyası mevcut. Bu dosyalarda Ürün-Hizmet içeriği denen satırlar var. Bu faturalardan ürün hizmer kısmındaki verileri excel dosyasına aktarmam gerekiyor. Bununla ilgili bilgisi olanlardan yardım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Genelde XML yanında PDF hâli de olur ama o yok mu size gönderilen mailde?

PDF dosya boyutları yüksek olduğundan elimde mevcut değil. XML dosyaları var şuanda.

hocam converter siteleri iş yapmıyor mu

Maalesef işe yaramıyor, işleme süresi çok uzun sürüyor ve her seferinde tek tek dosya eklemem gerekiyor. 800 Dosya olmasa tek tek converter olmadan excel veri aktarma bölümünden yapılır fakat dosya sayısı ve satır sayısı çok fazla.

XML'leri tek dosya haline getirebilirsem içinden manuel olarak tek sayfada alabilirim aslında ama onu da yaparken hata alıyorum.

Geri