Öncelikle hayırlı olsun hocam yeni sistemin nedir? (Beni belki hatırlamışsındır.)sorun başlıkta dostlar
arkadaşımın sistemi hocam rtx 3090 i5 13600kf evet hatırladımÖncelikle hayırlı olsun hocam yeni sistemin nedir? (Beni belki hatırlamışsındır.)
Anakart ve RAM nedir hocam?arkadaşımın sistemi hocam rtx 3090 i5 13600kf evet hatırladım
Anakart ve RAM nedir hocam?
BİOS'u güncel mi şuan?
- Asus Z690-P D4 Corsair Vengeance Pro SL 32GB(2x16) DDR43600mhz c18
eveBİOS'u güncel mi şuan?
hocam 2014de çıkmış son güncelleme ve bende onu yaptımBİOS'u güncel mi şuan?
Hocam BİOS'a girip oradan Advanced Moda geçip orada Ai Tweaker menüsü var. Orda büyük ihtimalle siz D.O.C.P ayarını aktif ettiniz. Alt kısımda Memory Frequency var. O sayfanın fotoğrafını atabilir misiniz?eve
hocam 2014de çıkmış son güncelleme ve bende onu yaptım
kontrol edeyim hocamHocam BİOS'a girip oradan Advanced Moda geçip orada Ai Tweaker menüsü var. Orda büyük ihtimalle siz D.O.C.P ayarını aktif ettiniz. Alt kısımda Memory Frequency var. O sayfanın fotoğrafını atabilir misiniz?
Hocam BİOS'a girip oradan Advanced Moda geçip orada Ai Tweaker menüsü var. Orda büyük ihtimalle siz D.O.C.P ayarını aktif ettiniz. Alt kısımda Memory Frequency var. O sayfanın fotoğrafını atabilir misiniz?
buyur hocam böyleHocam BİOS'a girip oradan Advanced Moda geçip orada Ai Tweaker menüsü var. Orda büyük ihtimalle siz D.O.C.P ayarını aktif ettiniz. Alt kısımda Memory Frequency var. O sayfanın fotoğrafını atabilir misiniz?
Ai Overclock Tuner'e basınca XMP geliyor mu?kontrol edeyim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
buyur hocam böyle
vengeance pro sl 32gb rgb 3600 mhz hocam bunlar iyi dendi o yüzdenCorsair Vengeance moment.
evet auto manuel xmp1 xmp2 geldiAi Overclock Tuner'e basınca XMP geliyor mu?
XMP 1'e alabilir misiniz?vengeance pro sl 32gb rgb 3600 mhz hocam bunlar iyi dendi o yüzden
evet auto manuel xmp1 xmp2 geldi