Thaiphoon BurnerNasıl bakılıyordu acaba?
Cahilliğime verin ama orda göremedimCpuz ile
Bu programda hata veriyor oku seçeneğine tıkladığımdaThaiphoon Burner
W11 Mi?Cahilliğime verin ama orda göremedim
Bu programda hata veriyor oku seçeneğine tıkladığımda
evet hocamW11 Mi?
Bende de oluyor güvenlik muhabbetlerinden olsa gerek. Bellek bütünlüğünü kapatıp deneevet hocam
Hocam xpg d50 4x8 ram kullanıyorum uygulamayı indirdim, fakat ramlerden 2 adeti gümüş 2 adeti beyaz. Ve çipleri farklı sanırım 2 adet micron J-Die diğer 2 adeti de micron F-Die. rog b550-a anakart kullanıyorum overlock yapabilir miyim?Bende de oluyor güvenlik muhabbetlerinden olsa gerek. Bellek bütünlüğünü kapatıp dene
@D3ATHLYHocam xpg d50 4x8 ram kullanıyorum uygulamayı indirdim, fakat ramlerden 2 adeti gümüş 2 adeti beyaz. Ve çipleri farklı sanırım 2 adet micron J-Die diğer 2 adeti de micron F-Die. rog b550-a anakart kullanıyorum overlock yapabilir miyim?
Yaparsın fakat bilgin yoksa birine danış.Hocam xpg d50 4x8 ram kullanıyorum uygulamayı indirdim, fakat ramlerden 2 adeti gümüş 2 adeti beyaz. Ve çipleri farklı sanırım 2 adet micron J-Die diğer 2 adeti de micron F-Die. rog b550-a anakart kullanıyorum overlock yapabilir miyim?
Evet yapabilirsin, çeşitli makaleler var ama uzman değilsin anlaşılan dikkatli ol voltajdan dolayı zarar gelebilir cihazına.
Evet fazla bilgim yok zarar vermekte istemem 300 500 mhz içinYaparsın fakat bilgin yoksa birine danış.