KaraKartall
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Evet olabilir. Ram darbogazi yiyebilirsin. Ani fps dusup yukselmelerini yaşatabilir.bu 15 gb lara kadar olan tıkanma droplara sebep olabilir mi ?
Evet olabilir. Ram darbogazi yiyebilirsin. Ani fps dusup yukselmelerini yaşatabilir.bu 15 gb lara kadar olan tıkanma droplara sebep olabilir mi ?
imzadaki sistemle fortnite oyununda 2k ayarlarda sağlam drop yedim , ramden mi acaba diye şüphelenmiştim. Cyberpunk 2077 de sorunsuz oynadım mesela.Evet olabilir. Ram darbogazi yiyebilirsin. Ani fps dusup yukselmelerini yaşatabilir.
Fortnite 2k ayarlarda 20 gb ustu ram tuketiyor. Bunu saglamassaniz drop yersiniz hele ki online bir oyunda ram hic affetmez. Sistem gayet güzel. Ramden kaynaklidir buyuk ihtimalleimzadaki sistemle fortnite oyununda 2k ayarlarda sağlam drop yedim , ramden mi acaba diye şüphelenmiştim. Cyberpunk 2077 de sorunsuz oynadım mesela.
Bende öyle düşünmüştüm hocam , sinir olup sildim sonraFortnite 2k ayarlarda 20 gb ustu ram tuketiyor. Bunu saglamassaniz drop yersiniz hele ki online bir oyunda ram hic affetmez. Sistem gayet güzel. Ramden kaynaklidir buyuk ihtimalle
Benim modlu skyrim special edition 24 gblara kadar ram tuketiyor. Gunumuzde 16 cok sinirda artik 32 şart.Bende öyle düşünmüştüm hocam , sinir olup sildim sonraRami yükselttikten sonra tekrar bakarım belki.
1x16 var diğer bilgisayarda değermi 2x8 yapmaya 3600mhzÇift modül seçenekleri de mevcut , siteden bakabilirsiniz.
XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D41 RGB DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
D35G 3600 Mhz versiyonuhttps://www.vatanbilgisayar.com/xpg-8gb-1x8gb-spectrix-d35g-rgb-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-pc-ram.html
Değmez. Firsatiniz oldugunda 32 yapin 16 daha koyup1x16 var diğer bilgisayarda değermi 2x8 yapmaya 3600mhz
indirimde 16gb varmı acabaDeğmez. Firsatiniz oldugunda 32 yapin 16 daha koyup
Bence ileriyi dusunerek degmez. 32 yapmasi lazim. Hazir 1 kanal boşken. Ilerde 32 yapmak istediginde tekrar satip yeni al vs bir suru masraf ve zaman kaybiamd sistemlerde çift kanal ram kullanmak güzel bir fps artışı sağlıyor. Değer.
Bilgim yokindirimde 16gb varmı acaba
çift modül 32 yapmak daha mantıklı olabilir 2k da kullanacaksa.Bence ileriyi dusunerek degmez. 32 yapmasi lazim. Hazir 1 kanal boşken. Ilerde 32 yapmak istediginde tekrar satip yeni al vs bir suru masraf ve zaman kaybi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgim yok
Kontrol edeyim hocamindirimde 16gb varmı acaba
teşekkürlerçift modül 32 yapmak daha mantıklı olabilir 2k da kullanacaksa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kontrol edeyim hocam
var hocam buyrun. Yalnız bunlar dual kit olarak satılıyor , elinizdeki rami 2. elde satıp direk bunları kullanmanız gerek.teşekkürler