CPU BOOST CLOCK Overdrive ı + 200 Mhz seçin.Alıntıyı görüntülehangi ayarı ne yapmam lazım
Overclok ekran kartını yaktığı gibi paranı da eski yakarR5 5600 işlemcime overclok yapmak istiyorum anakart msı b550m pro vdh wıfı nasıl yapcam tarif edebilirmsiniz
Daha sonrasında Curve Optimizer dan tüm çekirdeklere NEGATİVE 10-15 Milivolt verebilirsiniz. Aslında Tek tek tüm çekirdekler için curve optimizer ayarı yapmak en iyisi oluyor ama çok uzun zaman harcamanız lazım.CPU BOOST CLOCK Overdrive ı + 200 Mhz seçin.
Suan 200 mhz verdim 4600 de çalışıyor ama ekstra bi ayar yapmdan böyle problem olurmuDaha sonrasında Curve Optimizer dan tüm çekirdeklere NEGATİVE 10-15 Milivolt verebilirsiniz. Aslında Tek tek tüm çekirdekler için curve optimizer ayarı yapmak en iyisi oluyor ama çok uzun zaman harcamanız lazım.
Problem olmaz, sıcaklıklarda bir sorun yoksaSuan 200 mhz verdim 4600 de çalışıyor ama ekstra bi ayar yapmdan böyle problem olurmu
68 derece iyi bir sorun olmazNormalin üstünde şuan sıcaklıkları valorant için ama normal herhalde dimi
Alıntıyı görüntüle
Ram için @RevDeisDou yardımcı olurbirde rami 3600 yapsak kaldırır mı acaba biliyorsan tarif edebilirimsin 3400 de olaabilir