Neler Yeni

XPG Gammix D30 tekrar alırsam anakartım görür mü?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Burada çipleei nasıl öğreneceğinizi anlatıyorlar.

E8F21AE8-BF18-4391-8BBE-2EE80A57AB00.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden? Ayrıca ses driverlarının güncel olduğuna emin misin orada sıkıntı var sanki. Ayrıca bios güncel değil.
Eminim ikiside en son sürüm ile güncel bu dmp ile bakıyorsan eski ondan sonra driver ve bios güncelledim

Burada çipleei nasıl öğreneceğinizi anlatıyorlar.

Görüyorsun değil mi series farklı

Ekler

• 1178F441-4549-4247-BB3B-052EA7BAEECB.jpeg
    1178F441-4549-4247-BB3B-052EA7BAEECB.jpeg
    106.2 KB · Hit: 24
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Çipleri farklı
Onlarda farklı da series neden farklı ürün kodları kutusu aynı xpg d30 ama içi z1 bu nasıl olur

Neden? Ayrıca ses driverlarının güncel olduğuna emin misin orada sıkıntı var sanki. Ayrıca bios güncel değil.
Bilmiyorum memtest filan hiç yaptığım şey değil bios güncellerken bin kere düşündüm korka korka yaptım sevmiyorum öyle şeyleri pek korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Onlarda farklı da series neden farklı ürün kodları kutusu aynı xpg d30 ama içi z1 bu nasıl olur

Bilmiyorum memtest filan hiç yaptığım şey değil bios güncellerken bin kere düşündüm korka korka yaptım sevmiyorum öyle şeyleri pek korkuyorum
Bilemedim valla, bilen biri yardımcı olursa iyi olur
@MisakiTaro

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Bilemedim valla, bilen biri yardımcı olursa iyi olur
@MisakiTaro
Bende bilemedim şuan pc de oyun yok yarın ram tüketen oyun olunca paso mavi ekran almayayımda sorun yok benim için kasanın içine bakınca ikisi aynı gözüküyor nasıl olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Bende bilemedim şuan pc de oyun yok yarın ram tüketen oyun olunca paso mavi ekran almayayımda sorun yok benim için kasanın içine bakınca ikisi aynı gözüküyor nasıl olsa
Fazla ram kullanımada mavi ekran almazsın, ani takılmalar olur o kadar, ki 16 gb yetiyor oyunlar için

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mustafa
Mavi ekran niye aldım o zaman rami takınca iki kere aldım 15 gün içinde
Çipleri farklı olduğu için olabilir, farklı oldukları için uyum sağlamıyorlar büyük ihtimal, zaten bu yüzden dual kit satılır. Dual kitler her şeyi aynı olur ve test edilir. Diyelim gammix d30 aldın geçen sene ve 1 tane de şimdi aldın geçen sene ellerinde olan çip bu sene olmayabilir ve değişik olucağından uyumsuzluk sağlamış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Çipleri farklı olduğu için olabilir, farklı oldukları için uyum sağlamıyorlar büyük ihtimal, zaten bu yüzden dual kit satılır. Dual kitler her şeyi aynı olur ve test edilir. Diyelim gammix d30 aldın geçen sene ve 1 tane de şimdi aldın geçen sene ellerinde olan çip bu sene olmayabilir ve değişik olucağından uyumsuzluk sağlamış olabilir.
Adamlar değil aynı marka model farklı marka farklı cl farlı mhz ram kullanıyor abdullahın var videosu bi bana mı bu sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Taş
Kanka bu olasılık %1/5 civarıdır sana denk gelmiş :d
Allah belamı vermiş o zaman ne diyim bende bu şans olduktan sonra dual kit aldığımdada anakart görmez bozuk çıkar başka bişi olur.

Reis bu dmp ile başka diyeceğin bir şey var mı? Canımı sıkıyor bu durum

Top Bottom