Neler Yeni

🔥XPG GAMMİX S70 BLADE 1TB SSD. 2630 TL

birkann

80+
Reaksiyon skoru
10
diger sitelerdeki satış fiyatına göre baya uygun fiyatı var. bu fiyata yakın sitelerde satılan ürünlerin hepsini aynı satıcı satıyor. Betaplus satıcı. ben 1 tane aldım. iyi fiyata mı almışım yoksa normal mi fikirlerinizi bekliyorum

Gen 4 ve dram bulunan en ucuz ssd şu an, bende 2 tb ı var memnunum.

innogrit kontrolcü için pahalı, uzun vadede performans sorunları olabilir, 7k write read ssd alıcaklar phison e18 kc3k falan baksın, ince en son fury renegadeyi 2800 civarına vermişti tek çekime

innogrit kontrolcü için pahalı, uzun vadede performans sorunları olabilir, 7k write read ssd alıcaklar phison e18 kc3k falan baksın, ince en son fury renegadeyi 2800 civarına vermişti tek çekime
Harddiskimin sağlığı %22 icine hic birsey yukleyemiyorum. Acil birsey almam lazımdı. İndirim 1 haftadir bekliyorum göremedim adam gibi birsey mecburen aldim bunu

Peki ne önerirsiniz hocam? Maks bütçe bu. Arkadaşa lazım bir tane 1TB.

innogrit kötü bi kontrolcü değilki phison e 18 muadili denebilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,078
Üyeler
173,127
Son üye
fikogc
Geri