🔥İndirim XPG İnvader Beyaz Kasa 1005 TL

Sıcaklık nasıl abi
Bundan önce Cylon Pro kullanıyordum fansız biçimde 2-3 derece fark etti sıcaklık olarak ancak bu büyük ihtimalle sıvı soğutma ile vs alakalı, ekran kartında ise oyuna göre 5 derece fark etti tam yükte.

Aldığıma memnunum sorununu da göremedim. rgb'sini anakarta bağladığım kontrolcüsünden çoğu kabloyu da söktüm zaten kalabalık yaptığından.

Almayı düşünüyorum, bu fiyata daha iyisi var mı yoksa bunu alıp yoluma mı gideyim?

Stok bitmiş.

Bu tarz aktif bir fırsat varsa yazar mısınız, teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet biliyorum dostum aynı anda yaptı indirimi. Siyah zaten bu fiyatta var. Beyaz pek olmuyor.
Bunu görmemiştim işte, alınır mı? Stok bitmeden almayı düşünüyorum.

Almayı düşünüyorum, bu fiyata daha iyisi var mı yoksa bunu alıp yoluma mı gideyim?

Stok bitmiş.

Bu tarz aktif bir fırsat varsa yazar mısınız, teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görmemiştim işte, alınır mı? Stok bitmeden almayı düşünüyorum.
Siyahı var. Alınır ama fan ilave etmen lazım en az 1 tane.

Fan ilave edilir, sorun değil önemli olan ilave fan ilave edilebilmesi, al derseniz tam şu anda alıcam satın alım ekranındayım.
9 fan destekliyor dostum kasa istediğin yerine tak. Bence 1000 TL civarında alınabilecek en iyi kasalardan birisi bu. Alıp almamak sana kalmış dostum kendi tercihin. İncelemeleri vs izle karar ver yani.

9 fan destekliyor dostum kasa istediğin yerine tak. Bence 1000 TL civarında alınabilecek en iyi kasalardan birisi bu. Alıp almamak sana kalmış dostum kendi tercihin. İncelemeleri vs izle karar ver yani.
İncelemelerine bakmıştım zaten, tam istediğim türde bir kasa. Sizin de önerinizi duymak istedim kesinlikle size bi sorumluluk yüklemiyorum beğenmezsem merak etmeyin. Teşekkürler siparişi verdim.
1660559314765.png

İncelemelerine bakmıştım zaten, tam istediğim türde bir kasa. Sizin de önerinizi duymak istedim kesinlikle size bi sorumluluk yüklemiyorum beğenmezsem merak etmeyin. Teşekkürler siparişi verdim.Alıntıyı görüntüle
Beğendiğin bir modelse zaten sıkıntı değil ama fan ilavesi kesinlikle gerekiyor.

Beğendiğin bir modelse zaten sıkıntı değil ama fan ilavesi kesinlikle gerekiyor.
Peki ya, bütün fanları mı değiştireyim? Çünkü gelen fanların yetersiz olduğunu söyleyenler duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,707
Üyeler
189,910
Son üye
tayfun26
Geri