gamepower warcry mı yoksa kontrolcü + 4 argb fanlı invader mı?
zevklere bağlıgamepower warcry mı yoksa kontrolcü + 4 argb fanlı invader mı?
Kasa olaylarından pek anlamam ama xpg sağlam markadır diye biliyorum yanlışım varsa kasa üstadları düzeltir.gamepower warcry mı yoksa kontrolcü + 4 argb fanlı invader mı?
işlemci nasıl sorun olucak onu anlamadımBir tanıdığım Invader ve fan seti aldı, aldığı fanlar 40 40 cfm bile değil ama Asus Dual kartı yükte 72de tutuyor. Warcry da ekran kartı yönünden sorun yaşatmaz alt fanlardan dolayı lakin işlemci sorun çıkarabilir sıvı soğutma takılmayacaksa. Hele ki işlemci 3600 falansa daha kötü. Sıvı soğutma takılacaksa da Invader'deki yan 240 radyatör boşluğu iş görür.
işlemci nasıl sorun olucak onu anlamadım
valla soğutma olarak pek de bir sorun yaşamadım sıvı soğutmasız geçtim darkflash pollux mesh kasasından mesh olmasına rağmen pek bir şey değişmedi o kadarda ısınmıyor gibiHavayı direkt işlemciye üflemek yerine önce cama sonra işlemciye gönderdiği için. Direkt önden gelen hava kadar iyi olmayacağını düşünüyorum. Çok da sıkıntı olmaması laızm lakin işlemci 3600 falansa iyi bir hava akışı lazım. Rev 200 de bu yüzden işlemci açısından iyi değildi. Sıvı soğutma işin içine girdiği zaman sıkıntı kalmıyor.