Neler Yeni

xpg invader vs gamepower warcry

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Bence warcry

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Bir tanıdığım Invader ve fan seti aldı, aldığı fanlar 40 40 cfm bile değil ama Asus Dual kartı yükte 72de tutuyor. Warcry da ekran kartı yönünden sorun yaşatmaz alt fanlardan dolayı lakin işlemci sorun çıkarabilir sıvı soğutma takılmayacaksa. Hele ki işlemci 3600 falansa daha kötü. Sıvı soğutma takılacaksa da Invader'deki yan 240 radyatör boşluğu iş görür.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Bir tanıdığım Invader ve fan seti aldı, aldığı fanlar 40 40 cfm bile değil ama Asus Dual kartı yükte 72de tutuyor. Warcry da ekran kartı yönünden sorun yaşatmaz alt fanlardan dolayı lakin işlemci sorun çıkarabilir sıvı soğutma takılmayacaksa. Hele ki işlemci 3600 falansa daha kötü. Sıvı soğutma takılacaksa da Invader'deki yan 240 radyatör boşluğu iş görür.
işlemci nasıl sorun olucak onu anlamadım

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
işlemci nasıl sorun olucak onu anlamadım

Havayı direkt işlemciye üflemek yerine önce cama sonra işlemciye gönderdiği için. Direkt önden gelen hava kadar iyi olmayacağını düşünüyorum. Çok da sıkıntı olmaması laızm lakin işlemci 3600 falansa iyi bir hava akışı lazım. Rev 200 de bu yüzden işlemci açısından iyi değildi. Sıvı soğutma işin içine girdiği zaman sıkıntı kalmıyor.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
Havayı direkt işlemciye üflemek yerine önce cama sonra işlemciye gönderdiği için. Direkt önden gelen hava kadar iyi olmayacağını düşünüyorum. Çok da sıkıntı olmaması laızm lakin işlemci 3600 falansa iyi bir hava akışı lazım. Rev 200 de bu yüzden işlemci açısından iyi değildi. Sıvı soğutma işin içine girdiği zaman sıkıntı kalmıyor.
valla soğutma olarak pek de bir sorun yaşamadım sıvı soğutmasız geçtim darkflash pollux mesh kasasından mesh olmasına rağmen pek bir şey değişmedi o kadarda ısınmıyor gibi

Top Bottom