Neler Yeni

XPG Summeoner Cherry MX RED vs XPG Summeoner Blue

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,348
İsim
Hakan
Hangisi daha iyi olur, BLUE'nıun da sesi hoşuma gidiyor RED'inde ama BLUE ilerde rahatsız eder mi diye tedirgin ediyor.
MX RED kullanan var mı?

guhaze

80+
Hangisi daha iyi olur, BLUE'nıun da sesi hoşuma gidiyor RED'inde ama BLUE ilerde rahatsız eder mi diye tedirgin ediyor.
MX RED kullanan var mı?

blue olanı almayı düşünüyorum. sesi rahatsızlık verecek düzeyde mi?
daha önce msi vigor gk50 elite kullandım. kailh white switchleri vardı ve sesi beni rahatsız etmiyordu.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,030
İsim
göksel yurtcan
bende outemu blue var beni rahatsız etmiyor ben olsam blue alırım ama sizi bilemem

guhaze

80+
blue olanın fiyatı daha uygun. aynı fiyatta olsa red alıp geçeceğim ama değil maalesef. kafa ütüler mi diye tereddüt ediyorum ben de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende outemu blue var beni rahatsız etmiyor ben olsam blue alırım ama sizi bilemem
outemu ya da chery mx olması ses düzeyini etkiliyor mu?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,030
İsim
göksel yurtcan
blue olanın fiyatı daha uygun. aynı fiyatta olsa red alıp geçeceğim ama değil maalesef. kafa ütüler mi diye tereddüt ediyorum ben de.

outemu ya da chery mx olması ses düzeyini etkiliyor mu?
evet etkiliyor ama outemu ile mx arasında ses seviyesi olarak aşırı fark yok varsada fark etmek zor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Bende blue olan var. Mikrofonum masaya sabit standa takılı ve olabildiğince uzak tutmama rağmen sesi alıyor. Buradan bir çıkarım yapabilirsiniz.

Bende blue olan var. Mikrofonum masaya sabit standa takılı ve olabildiğince uzak tutmama rağmen sesi alıyor. Buradan bir çıkarım yapabilirsiniz.
Razer Seiren X var

guhaze

80+
white olanı kullanıyordum önceden şimdi chery mx blueya geçersem belli ki kafa şişirecek.
teşekkür ederim yorumlar için. güzel fiyata güzel bir klavyeydi. üzüldüm açıkçası :(

gamakay mk61 gateron switch kullanıyor.
ve 542 lira. summoner 617 lira ama vazgeçtim ondan. gamakaya 542 lira verilir mi sizce? TKL olması da bir tık dezavantaj benim için.

Son düzenleme:
Top Bottom