AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kendime alacaktım stok bitmiş. Çok tadım kaçtı şuanArkadaşlar xpg summoner alıcaktım fıyatı 4k ya çıkmış alınır mı? yoksa bu fıyatlara daha ıyı varmıdır.
Arkadaşlar xpg summoner alıcaktım fıyatı 4k ya çıkmış alınır mı? yoksa bu fıyatlara daha ıyı varmıdır.
Bende red switch var çınlama var biraz haberiniz olsun ama beni rahatsız etmiyorArkadaşlar xpg summoner alıcaktım fıyatı 4k ya çıkmış alınır mı? yoksa bu fıyatlara daha ıyı varmıdır.
Silver alcaktım 4k olmuş oda fıyata daha iyileri varmıdırSilver Speed Switch mi istiyorsun? Red Switch'li modelleri uzun zamandır stokta yoktu zaten.
önerebileceğiniz güzel bir model var mı ? %75-80 ve ya %100 tercihim. Bütçe maximum 1800 lere kadar çıkar.1500 TL'den fazla etmez. Cherry olması yanıltmasın eski kalitesi yok.
İsterse 1500 olsun yine almazdım ben. İlgilenirsen elimde gmk67 + ktt kang white +pbt xda keycap bir build var 3300'e bırakırım. Bütçen biraz daha çıkarsa yunzii al66/al75 bakabilirsin.Arkadaşlar xpg summoner alıcaktım fıyatı 4k ya çıkmış alınır mı? yoksa bu fıyatlara daha ıyı varmıdır.
Elle toplasanız çok rahat ktt kang white switchlere sahip gmk67 2500 TL'ye çok rahat toplarsınız çok pahalı bence.İsterse 1500 olsun yine almazdım ben. İlgilenirsen elimde gmk67 + ktt kang white +pbt xda keycap bir build var 3300'e bırakırım. Bütçen biraz daha çıkarsa yunzii al66/al75 bakabilirsin.