Neler Yeni

XPG Summoner Cherry MX Blue klavye alınır mı

jımalya

80+ Bronze
bunu alicagina dierya dk61e al

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
bunu alicagina dierya dk61e al
ikisi çok alakasız hocam biri yüzde 60 biri numpadli biri bilek destekli biri değil biri türkçe klavye diğeri değil vs vs. arkadaşa bu dediklerim fark etmeyecekse dediğin alternatif.
bende xpgnin red switchlisi var 2 aydır kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntısı görmedim blue switch kullananlar bir süre sonra pişman oluyor daha önce kullanmadıysan.

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi çok alakasız hocam biri yüzde 60 biri numpadli biri bilek destekli biri değil biri türkçe klavye diğeri değil vs vs. arkadaşa bu dediklerim fark etmeyecekse dediğin alternatif.
bende xpgnin red switchlisi var 2 aydır kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntısı görmedim blue switch kullananlar bir süre sonra pişman oluyor daha önce kullanmadıysan.
bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz hocam

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
kesınlıkle alınır arkadaş sipariş etti bugun ulastı elıne gerçekten cok guzel eskı klavyem bunun red modeliydi

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
Klavyede yay sesi varmı ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Klavyede yay sesi varmı ?
çınlama enter ve space tuşunda dikkat ederseniz duyuluyor fakat diğer tuşlarda klavyenin dibine kulağınızı yaslamanız lazım zaten kulaklık takılı oluyor kulaklık takılı olmadığı zaman da duyulmuyor denebilir

Top Bottom