Yardım XPG Summoner çınlama/yay sesi.

Krygennn

80+
Reaksiyon skoru
2
Switch:Cherry MX Blue
Klavyeyi alalı 3/4 hafta oluyor, videoda ki ses normal mi ? Bazı tuşlar (i yi gösterdim videoda) enter, backspace mesela, diğer tuşlara göre daha yüksek çınlıyolar. Teknik bir hatamı yoksa mekanik klavyede kaçınılmaz mı bilmediğim için konu açtım. Duruma göre iade veya değişim talebi edicem, teşekkür ederim.

Bunun garantilik veya değişimle alakası yok. Çoğu mekanik klavyede var şansa bağlı olarak. Eğer 14 gün gecmediyse cayma hakkını kullanıp iade edebilirsin. Ama klavye hijyenik ürüne giriyorsa iade de edemezsin.

Merak ettim takipteyim.

Klavyeyi alalı 3/4 hafta oluyor, videoda ki ses normal mi ? Bazı tuşlar (i yi gösterdim videoda) enter, backspace mesela, diğer tuşlara göre daha yüksek çınlıyolar. Teknik bir hatamı yoksa mekanik klavyede kaçınılmaz mı bilmediğim için konu açtım. Duruma göre iade veya değişim talebi edicem, teşekkür ederim.
bu çınlama yay sesi değil bence klavyenin üstü aliminyum alduğu için her bastığında oraya baskı oluyor bırakıncada ani bir çınlama yapıyor garantisi varsa gönder ama daha alalı 15 günü geçmemiş ise iade et tekrar al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü daha önce hiç çınlamalı bir cherry mx görmedim

Klavyenin tuşlarının dizi olduğu plaka metal ya, sen öyle sert vurunca oradan da geliyor olabilir.

Ama yine de çınlama çınlamadır, evet.

bu çınlama yay sesi değil bence klavyenin üstü aliminyum alduğu için her bastığında oraya baskı oluyor bırakıncada ani bir çınlama yapıyor garantisi varsa gönder ama daha alalı 15 günü geçmemiş ise iade et tekrar al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü daha önce hiç çınlamalı bir cherry mx görmedim
Klavye metal plaka fakat zaten tuş metale kadar inmiyor ki. rahat yarım santim mesafe kalıyor zaten.

Klavye metal plaka fakat zaten tuş metale kadar inmiyor ki. rahat yarım santim mesafe kalıyor zaten.
tuşa basınca değil bastıktak sonra tuş yukarı çıkp son noktaya ulaşınca çınlama yaptırıyo olabilir belki sadece fikir yürüttüm dediğim gibi daha önce çınlayan cherry mx görmemiştim

Sen tuşa sert vurunca çıkıyor fark ettiysen tuşların arasındaki o bölüme de vur yine çıkar o ses. Switch lerden değil metal plakadan geliyordur.

Son düzenleme:
Geri