Yardım XPG Summoner klavyede çınlama/yay sesi

TR4SE

80+
Reaksiyon skoru
2
Birkaç gündür yeni aldığım XPG Summoner Blue Switch klavyeyi kullanıyorum ama bu birkaç gün içerisinde bazı tuşların normale göre fazlasıyla çınlama/yay sesi çıkarttığını fark ettim. Bu 2. Mekanik klavyem. İlk klavyem Hydra R6 idi ve Outemu olmasına rağmen çınlama sesi yok denecek kadar azdı fakat Summoner Cherry MX kullanmasına rağmen böyle bir ses çıkarıyor ve sebebini anlamış değilim.. Bu normal midir? Ürünü yenisiyle iade etmeli miyim?

İade et kronik sorun o mekanik klavyelerde. ( o modelden bahsediyorum)

Almayı düşünüyorum. Kronik derken ? Abdullah abi bundan bahsetmemişti
Bu boşluk tuşunda çınlama tarzı bu mekanik klavyelerin bazılarında olur ve rahatsız edici sestir o yüzden kronik diye geçer ama tabi takmam dersen al.

Birkaç gündür yeni aldığım XPG Summoner Blue Switch klavyeyi kullanıyorum ama bu birkaç gün içerisinde bazı tuşların normale göre fazlasıyla çınlama/yay sesi çıkarttığını fark ettim. Bu 2. Mekanik klavyem. İlk klavyem Hydra R6 idi ve Outemu olmasına rağmen çınlama sesi yok denecek kadar azdı fakat Summoner Cherry MX kullanmasına rağmen böyle bir ses çıkarıyor ve sebebini anlamış değilim.. Bu normal midir? Ürünü yenisiyle iade etmeli miyim?
iade edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,634
Üyeler
184,484
Son üye
Borkkerr
Geri