Neler Yeni

Çözüldü✓ XPG summoner kasma ve takılma sorunu normal mi ?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için bilgim yok fakat bariz bir takılma sorunu var gibi geldi daha 1 gün oldu elime ulaşalı yeni fark ettim şu an dikkat ediyorum aynı harfe 2 kere hızlı basınca bir tanesini yazmıyor. Mekanik klavyenin böyle bir özelliğimi var yoksa bu klavye bozuk mu, yardımcı olursanız zaman kaybetmeden iade edeyim.

Çözüm:
Sorun yazılım üzerindeki profil seçeneğinden kaynaklıymış xpg prime yazılımın da 1. profil seçili olursa takılmalar yaşanıyor 2. profile geçiş yaptım şuan sorunsuz . Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu klavyeyi alan çok kişi vardı forumda sorun yaşayan olursa da bu konu yol gösterici olsun iyi forumlar herkese :)

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başka bir cihazda denemenizi öneririm, bende böyle bir sorun olmadı hiç.

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
İlk defa böyle bir şey görüyorum, iade etmeni tavsiye ederim 👍🏻

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gaming gen sıkıntı çıkarıyormu iadede daha önce tecrübesi olan var mı ben ilk defa alışveriş yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa böyle bir şey görüyorum, iade etmeni tavsiye ederim 👍🏻
araştırdım böyle bir sorun yaşayan yok ilk defa görmen normal :)

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
gaming gen sıkıntı çıkarıyormu iadede daha önce tecrübesi olan var mı ben ilk defa alışveriş yaptım

Ben gaming gen hakkında forumda birkaç kötü deneyim yaşayan görmüştüm ama daha yenice bir YouTube kanalı gaming gen ile birlikte sistem çıkardı. Allah kolaylık versin, inşâAllah sorun çıkmaz da kolayca iade edersiniz 🌿

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gaming gen hakkında forumda birkaç kötü deneyim yaşayan görmüştüm ama daha yenice bir YouTube kanalı gaming gen ile birlikte sistem çıkardı. Allah kolaylık versin, inşâAllah sorun çıkmaz da kolayca iade edersiniz 🌿
sanki yazılımsal basit bir sorunmuş gibi geliyor ama hiç bir örneğine rastlamadım böyle bir sorunun mecbur iade edicez, adamların iade seçeneği bile yok canlı destele iletişime geçip iade talep ediyorsun inşallah kolay olur amazon bizi alıştırdı basit iade etmeye, bakalım biraz uğraşacaz gibi :)

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem

Dostum kendi tecrübeme göre anlatıyım ama bunu genelleme olarak algılama,
Ben M2 SSD iade etmiştim, iadenin süreci yaklaşık 1 ay sürdü. 2 hafta servis raporu vs. dediler sonrasında iki hafta da bugün iade edicez yarın iade edicez diye oyaladılar. En son parayı iade ettiler ama 1 ay boyunca en az 4/5 kere aramak zorunda kaldım.

• Beğen

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için bilgim yok fakat bariz bir takılma sorunu var gibi geldi daha 1 gün oldu elime ulaşalı yeni fark ettim şu an dikkat ediyorum aynı harfe 2 kere hızlı basınca bir tanesini yazmıyor. Mekanik klavyenin böyle bir özelliğimi var yoksa bu klavye bozuk mu, yardımcı olursanız zaman kaybetmeden iade edeyim.

Böyle bir şey olmaması lazım notepad dışında başka uygulamalarda da mı aynı.

• Beğen

El-Turco

80+ Bronze
Hocam farklı usb portuna takıp dener misiniz ve eğer mümkünse yazılımı silip deneyiniz eğer yazılımsız sorun yoksa öyle kullanın derim genel ayarlar zatwn klavyeden yapılıyor dahili işlemcisi var diye hatırlıyorum ben.

• Beğen

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Dostum kendi tecrübeme göre anlatıyım ama bunu genelleme olarak algılama,
Ben M2 SSD iade etmiştim, iadenin süreci yaklaşık 1 ay sürdü. 2 hafta servis raporu vs. dediler sonrasında iki hafta da bugün iade edicez yarın iade edicez diye oyaladılar. En son parayı iade ettiler ama 1 ay boyunca en az 4/5 kere aramak zorunda kaldım.
bakalım hocam yarın canlı desteğe anlatıcam derdimi değişim sağlarlarsa onu da kabul edebilirim hangisi hızlı olursa.

Böyle bir şey olmaması lazım notepad dışında başka uygulamalarda da mı aynı.
her yerde aynı oyunlarda da takılıyor buraya yazarken de harf atlıyor

Top Bottom