Nauu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 142
- İsim
- Burak CAM
Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için bilgim yok fakat bariz bir takılma sorunu var gibi geldi daha 1 gün oldu elime ulaşalı yeni fark ettim şu an dikkat ediyorum aynı harfe 2 kere hızlı basınca bir tanesini yazmıyor. Mekanik klavyenin böyle bir özelliğimi var yoksa bu klavye bozuk mu, yardımcı olursanız zaman kaybetmeden iade edeyim.
Çözüm:
Sorun yazılım üzerindeki profil seçeneğinden kaynaklıymış xpg prime yazılımın da 1. profil seçili olursa takılmalar yaşanıyor 2. profile geçiş yaptım şuan sorunsuz . Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu klavyeyi alan çok kişi vardı forumda sorun yaşayan olursa da bu konu yol gösterici olsun iyi forumlar herkese
Çözüm:
Sorun yazılım üzerindeki profil seçeneğinden kaynaklıymış xpg prime yazılımın da 1. profil seçili olursa takılmalar yaşanıyor 2. profile geçiş yaptım şuan sorunsuz . Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Bu klavyeyi alan çok kişi vardı forumda sorun yaşayan olursa da bu konu yol gösterici olsun iyi forumlar herkese
Son düzenleme: