Neler Yeni

XPG SUMMONER RGB YAZILIM SORUNU

BABOLİİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ABDULKADİR ÇELİK
yeni aldıgım xpg summoner klwyeye sorunsuz çalışıyordu takii orjinal sitesinden yazılımını yükleyene kadar şimdi 3 saattir araştırıyorum yazılım hiçbir türü klawyeyi okumuyor klawyem komple gitti ışık yanmıyor tuş basmıyor hıçbir şekilde çalışmıyor çok araştırdım lütfen detaylı bi şekilde söylermisiniz bu yazılımı nasıl iptal ederim veya nasıl düzeltirim

UmutG06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Güler
Aynı klavyeyi bende kullanıyorum ilk aldığımda benimde başıma benzer bir şey gelmişti ama sorun neydi tam hatırlamıyorum xpg prime i sildim sonra klavyenin usblerini çıkartıp yeniden taktım düzelmişti sonra yazılımı tekrar kurdum.

intikam

80+
yeni aldıgım xpg summoner klwyeye sorunsuz çalışıyordu takii orjinal sitesinden yazılımını yükleyene kadar şimdi 3 saattir araştırıyorum yazılım hiçbir türü klawyeyi okumuyor klawyem komple gitti ışık yanmıyor tuş basmıyor hıçbir şekilde çalışmıyor çok araştırdım lütfen detaylı bi şekilde söylermisiniz bu yazılımı nasıl iptal ederim veya nasıl düzeltirim
aynısı oldu silin driverı düzelir

padden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahsin
Hocam bende tek j tuşu yanmıyor ama çalışıyor napcam

NespaY

80+ Silver
Driverını kullanmayın çok sıkıntılı driversız kullanmaya mecbursunuz gibi ben öyle kullanıyorum.

Top Bottom