Neler Yeni

XPG Summonner vs Corsair K68

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Klavyeyi sadece iş olarak düşünmeyin oyun oynarkende kullanmak istiyorum. Lakin kaygım şu yönde klavyeyi satın aldıktan sonra ben buna X ₺ ödedim değmezmiş demek istemiyorum.
Günlük 8 saat iş vaktim mevcut sonrasında oyun, video izliyorum, internette geziniyorum vesaire.

Oynadığım oyunlar
Knight Online (yoğun olarak)
League of Legends (yoğun olmamakla birlikte)
Team fight tactics (yoğun olmamakla birlikte)
Valorant (yoğun olmamakla birlikte)
Counter Strike global offensive (yoğun olmamakla birlikte)

Sizce hangisini almam daha iyi olurdu?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Summonner blue kullanıyorum gayet rahat ama bilek desteği cabuk yıpranıyor. ses tekerleği falan gayet rahat bahsettiğiniz iki klavyede işinizi görür. red,blue olarak tercih sizin ikiside cherry zaten.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
K68'de hissedilen bir yay sesi var. Eger ilk defa mekanik kullanacaksaniz yay sesi sizi ilk zamanlarda baya bir rahatsiz edebilir. Onun disinda guzel klavyedir.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
% amazonda %60 klavyeleri bakabilirsin beğenirseniz
Başka bir konu üzerinden denk gelmiştim merak edip kontrol ettiğimde bana göre bir yapısı yoktu. Teşekkürler önerin için
Summonner blue kullanıyorum gayet rahat ama bilek desteği cabuk yıpranıyor. ses tekerleği falan gayet rahat bahsettiğiniz iki klavyede işinizi görür. red,blue olarak tercih sizin ikiside cherry zaten.
Almayı planlıyorum amazon üzerinden https://www.amazon.com.tr/XPG-Türkç...266767&refinements=p_4:XPG&s=computers&sr=1-1 bunu satın aldığında büyük enter tuslu Türkçe Q klavye geliyormuş sanırım bir bilgin var mı?

K68'de hissedilen bir yay sesi var. Eger ilk defa mekanik kullanacaksaniz yay sesi sizi ilk zamanlarda baya bir rahatsiz edebilir. Onun disinda guzel klavyedir.
İlk defa mekanik klavye kullanacağım çevremde arkadaşlarımın bilgisayarlarını kullanırken bir iki kez kullanmışımdır ama uzun bir deneyimim yok. Ondan dolayı blue switch mi alsam red switch mi bilemedim?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Başka bir konu üzerinden denk gelmiştim merak edip kontrol ettiğimde bana göre bir yapısı yoktu. Teşekkürler önerin için

Almayı planlıyorum amazon üzerinden https://www.amazon.com.tr/XPG-Türkçe-Mekanik-RGB-Klavye/dp/B08HWZ7CB3/ref=sr_1_1?qid=1661266767&refinements=p_4:XPG&s=computers&sr=1-1 bunu satın aldığında büyük enter tuslu Türkçe Q klavye geliyormuş sanırım bir bilgin var mı?

İlk defa mekanik klavye kullanacağım çevremde arkadaşlarımın bilgisayarlarını kullanırken bir iki kez kullanmışımdır ama uzun bir deneyimim yok. Ondan dolayı blue switch mi alsam red switch mi bilemedim?
Blue switch asiri seslidir. K68'deki red switch ise sessizdir bu yuzden yay sesini fazlaca duyarsin. Blue switch biraz daha agirdir, red switch ise hafiftir. Ben red alirdim. XPG Summoner'in red switchli halide var ona da bakabilirsiniz.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
16613311987111656410182.jpg

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben bulamadım net üzerinden satışı yok diyebiliyorum. Yardımcı olabilrsen sevinirim.

Teşekkürler dostum.
Turkiyede stogu bitmis hocam. İkinci elde satiyorlar ama hala.

Top Bottom