- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2 fanlı versiyonunu alacağım3 fanlı 30cm üstü kartlar sıkıntı 4060 ın da çeşit çeşit versiyonları var uyuma dikkat edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde Intel işlemci kullanmışsınız
Hocam 2 fanlı versiyonunu alacağım3 fanlı 30cm üstü kartlar sıkıntı 4060 ın da çeşit çeşit versiyonları var uyuma dikkat edin
bunu alacagınıza 300 tl fark vardı sanırım aynı kasanın 750w gold psu lu versıyonunu alın ıcındekı psu cok kalıtelı kasaya gelıcek olursak klasık fıyat performans sıstem kasası pek bır ozellıgı yok kullananlardanda sıkayet almadım![]()
XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa
XPG VALOR AIR, Modern Oymalı ön panel tasarımına sahip kompakt bir ATX orta kule kasadır.www.gaming.gen.tr
Bu kasayı almayı düşünüyorum
750 lik versiyonunu alıcam zaten ilerde upgrade ederken çok işime yararbunu alacagınıza 300 TL fark vardı sanırım aynı kasanın 750w gold psu lu versıyonunu alın ıcındekı psu cok kalıtelı kasaya gelıcek olursak klasık fıyat performans sıstem kasası pek bır ozellıgı yok kullananlardanda sıkayet almadım
Evet, yaza 7600x e geçmeyi düşünüyorum intelin yükseltme imkanları kısıtlı am5 daha iyiHocam 2 fanlı versiyonunu alacağım
Ben R5 5500 ile i3 12100F arasında kalmıştım 12100F tercih ettim oyun performansından dolayıEvet, yaza 7600x e geçmeyi düşünüyorum intelin yükseltme imkanları kısıtlı am5 daha iyi
Birkaç yüz lira fark var hocam valor Air alırımcc560 kullanıyorum 750w. Daha uygun bakabilirsin istersen.
Bana göre tipi daha güzel cc560ın o yüzden dedim.Birkaç yüz lira fark var hocam valor Air alırım
Daha pahalı cc560
Valor Air hoşuma gitti ya birde bir an önce PC çalışır duruma gelsin istiyorum internet kafeye gitmekten bıktım artık :/Bana göre tipi daha güzel cc560ın o yüzden dedim.