XPrime king 4750 tl alınır mı

CAUgur

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
5500

Selamlar arkadaşlar bu fiyata bu koltuk alınır mı? Sepette indirime girmesi güzel bilindik marka olması da güzel. Buna alternatif max 5.500₺ lik koltuk önerisi alabilir mitim? İyi forumlar

valla ben xdrive 15 li plus kovalıyorum şuan 6k, 5 lere inerse direkt yapışacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 aydır koltuk arıyorum en az şikayet bunda

Kafayı yicem artık

valla ben xdrive 15 li plus kovalıyorum şuan 6k, 5 lere inerse direkt yapışacağım

3-4 aydır koltuk arıyorum en az şikayet bunda

Kafayı yicem artık
Valla hocam ben 2 gündür bakıyorum ben bile kafayı yedim :D bu attığım koltuk deri kaplamaymış, kumaş mı tercih etmek lazım acaba

Valla hocam ben 2 gündür bakıyorum ben bile kafayı yedim :D bu attığım koltuk deri kaplamaymış, kumaş mı tercih etmek lazım acaba
Kumaş daha iyi olur bende deri vardı her sene derisini değiştiriyodum soyuluyordu

Hemde çok terletiyodu

Kumaş daha iyi olur bende deri vardı her sene derisini değiştiriyodum soyuluyordu

Hemde çok terletiyodu
Ben de terletme muhabbetinden korkuyorum açıkçası yoksa fiyatı gördüğüm gibi direkt almayı düşünmüştüm

Ben de terletme muhabbetinden korkuyorum açıkçası yoksa fiyatı gördüğüm gibi direkt almayı düşünmüştüm
deri terletir kanka hiç şüphen olmasın kumaş daha iyi deriye göre

deri terletir kanka hiç şüphen olmasın kumaş daha iyi deriye göre

Buna ne diyorsun hocam kesin bakmışsındır diye düşünüyorum hawk fab serisine

Son düzenleme:
CEM KARDEŞ UZATMA ZİO AL GEÇ!

Xprime önermiyorum, 1 yıl sonra gıcırmada problemi yapmaya başladı. Nereye sprey sıkarsam sıkayım geçmedi ve eski konforu kalmadı. Bir daha almayacağım

ben xdrive 15li plus aldım hala kargolanmasını bekliyorum.. büyük ihtimal seneye kargolanacak :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri