Bu Xprime alınır mı ?

Hocalarım bu 6500 liraya düşmüş bende öğrenci bir birey olaraktan bayramdan sonra alma ihtimalim var . Sizce bu alınır mı ? Yoksa xdrive 15li plus a zorlamama gerek var mı . Gerçi 6500 üstüne çıkamam da ...
Uzak dur kanka

Fiyat düşmüş değil, çıkmış. Geçen hafta 6200 tl olan ürünü 6500 liraya satıyorlar. İsim benzerliklerine dikkat.

Alıntıyı görüntüle
Hocam 15li plus alcam galiba ama 7700 lira olmuş bayramdan sonra düşer mi bu sizce . Tamam alcamda b*k yere 600-700 lira para vermeyeyim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toryum kullanıyorum yakın zaman da aldım çok mennun kaldim alırsan toryum ya da 15li plus al
.

Ayrı marka değil ki xdrive la xprime ?

Oyuncu koltuklari gösteriş dışı hiçbirsey sunmuyor Hawk kullanıyorum çoğu ofis sandalyesi daha iyidir seduna thunder pro felan vardı bı ara görüntüyü önemsemiyorsan öyle bişey almanı oneirriim
Hawk konusunda haklısın hocam. Fab v4 kullandım, cidden bana çok basit gelmişti ama hp omen citadel kullandım aşırı güzel koltuk

Hawk konusunda haklısın hocam. Fab v4 kullandım, cidden bana çok basit gelmişti ama hp omen citadel kullandım aşırı güzel koltuk
Hp Razer tarzı koltuklar çok premium duruyor zaten hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Valla öğrenci bir birey olarak(fakirim yani)15li plus ı dayıma aldırıp ödeyeceğim fakat fazla ödememek için düşmesini beklicem . İnşallah düşer .

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Yok ben seduna thunder pro için dedim. Yıllardır tek sorunu o arkasındaki destek kırıldı
Dün dayımdakine baktım hocam o da thunder pro yüksek ihtimal . Onun da arkadaki plastik destek kısmı iki yerden kırılmış . Yaptırırsam tutmaz diye hiç almadım dayımdan .

Geri